نظر منتشر شده
۱۰۰
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 310072
دوگانگی رفتار برخی هنرمندان علیه داعش؛
سکوت برای لبنان ، دعا برای پاریس
یاسر فریادرس، 24 آبان ۹۴
تاریخ انتشار : يکشنبه ۲۴ آبان ۱۳۹۴ ساعت ۱۴:۵۸
بار دیگر عملیاتی تروریستی داعش، اما این بار نه در لبنان و سوریه و عراق بلکه در قلب فرانسه، حوالی ورزشگاه «استاد دو فرانس». شاید همین مکان متفاوت بود که صدای انفجار را در گوش برخی هنرمندان وطنی مهیب تر از صدای انفجار و فریاد مردم لبنان، یمن، عراق و سوریه در اتفاقات مشابه، جلوه داد. به طوری که به محض اعلام خبر جنایت جدید داعش، این بار برخی هنرمندان ترجیح دادند در قبال این واقعه سکوت نکنند و آزادانه استکبارستیزیشان را بیان کنند.

تگ برای پاریس دعا کنید، #prayforparis آنچنان در میان هنرمندان داغ است که هیچکدامشان را نگران برچسب سیاسی نمی‌کند؛ حال آنکه این اتفاق در قبال لبنان، سوریه، عراق و سایر کشورهای آسیای غربی می‌تواند از آنان یک شخصیت وابسته‌ی سیاسی و متحجر بسازد.

در زمانی که دو عملیات تروریستی در دو منطقه جهان اتفاق افتاده و هر دو عملیات نیز به یک شکل و توسط یک گروه صورت گرفته، قطعاً اهمیت دادن به یکی و چشم پوشاندن از دیگری، در نگاهی منطقی، مصداق نژادپرستی قرون وسطایی خواهد بود اما پاریس برای برخی پر سودتر از یک شهر دور افتاده مثل ضایحه در جنوب لبنان است.

غالب واکنش هنرمندان به اینگونه حوادث سیاسی در سه طیف جلوه می‌کند، عده ای معدودی از هنرمندان به دلیل دشمنی زیر پوستی که با تفکر جمهوری اسلامی و یا حتی ضدیتی که با اسلام دارند از هر فرصتی برای مبارزه با این اعتقادات استفاده می‌کنند و تلخ تر اینکه هر هنرمندی که زوایه ای با تفکرات شبه روشنفکری آنان داشته باشد محکوم به یک بایکوت و تهدید است. این همان برخورد دیکتاتور معابانه ای است که با هنرمندانی چون علیرضا افتخاری، شهاب حسینی، فریبا کوثری، امین حیایی، حامد کمیلی و... انجام شد. برنامه ریزی دقیقی که آنان را در طی یک عملیات رسانه ای به میزان موضع گیریشان تقبیح کرد. این گروه از هنرمندان اعتقادشان این است که نژاد یک شخصیت فرانسوی از یک یمنی یا بحرینی قابل احترام تر است و برتر است.

غالب هنرمندان اما در دسته ای جای می‌گیرند که سکوت را در مواقعی که احساس می‌کنند برچسب می‌خورند پیشه‌ی خود ساخته‌اند و تنها در مواقعی نظراتشان را منتشر می‌کنند که برای حضور آن‌ها در جشنواره‌ها، وجه اجتماعی آن‌ها، اقامتشان و موقعیت کاریشان و ... آن‌ها مشکلی ایجاد نشود.

از زمان انفجار تروریستی در فرانسه تا به حال جمع زیادی از اهالی هنر عمل داعش رو بسیار وحشیانه و مردم فرانسه را مستحق یاری دانسته‌اند زیرا که این عمل نه تنها برچسبی را متوجه آنان نمی‌کند بلکه گروه اول را هم خشنود می‌کند. این دسته از هنرمندان شاید دلشان به همان اندازه ای که برای یک کودک فرانسوی می‌تپد برای یک کودک یمنی نیز بسوزد اما واکنش آنان به جهت هجمه‌ی شبه روشنفکران عرصه هنر فقط سکوت است چرا که شکستن سکوت مساوی است با از دست رفتن منافعشان.

گروه سوم از هنرمندان کسانی هستند که با درک خود از فضا، ظلم‌هایی را که می‌بینند تاب نمی‌آورند و از برچسب خوردن نیز هراسی ندارند اما گاهی آنقدر از سوی شبه روشنفکران بایکوت می‌شوند که به درس عبرتی برای هنرمندان دیگر هنرمندان تبدیل می‌شوند؛ تا جایی که خانواده‌ی آنان تهدید می‌شود و امنیت آنان در جامعه متزلزل می‌گردد. تهدیدهایی که خانواده‌ی علیرضا افتخاری از آن گفتند.
بر همین اساس نباید از موج اظهار نظرهای گسترده هنرمندان برای واقعه‌ی فرانسه، متعجب شد، چرا که این اظهار نظرها نه تنها برای آنان خطری ندارد بلکه وجه روشنفکری آنان را تقویت می‌کند. این فضا قابل پیش بینی بود، هرچه باشد برای یک هنرمند فرانسه، کن، نشان شوالیه، ادکلن های خوشبوی فرانسوی، شب‌های پاریس و شانزلیزه و ... را دارد اما جنوب شیعه نشین لبنان برایش حاصلی جز برچسب خوردن نداشته و ندارد پس سکوت می‌کند.
 
کلمات کلیدی : انفجار در پاریس
 
۱۳۹۴-۰۸-۲۴ ۱۶:۵۷:۰۳
بله تسلیت به زبان فرانسوی به پاریس کلاس دارد ولی به کشته شده های عراق لبنان سوریه نه... حتی مرده ها هم تحت تاثیر کلاس بندی میشونو) توهین نکردم بچاپ) (3326466) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۸-۲۴ ۱۹:۲۰:۰۹
کاری نداره برادرم، یک آزمایش ساده انجام میدیم:

دو عدد ویزای اقامت: یکی فرانسه و یکی لبنان

شما همیشه دلواپسان عزیز کدام یک را برای خود وخانواده محترمتان انتخاب می کنید؟(مسلمانی کنید و صادقانه پاسخ دهید، فرض که ایران هم جزو گزینه ها نباشد) (3326773) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۸-۲۵ ۰۰:۴۹:۱۷
معلومه خیلی دنبال ویزای مهاجرت دویدی؟ کلا همه رو در حال مهاجرت می بینی (3327349) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۸-۲۵ ۰۷:۰۰:۴۷
کافر همه را به کیش خود پندارد! در ضمن چرا هر وقت یک نفر یک حرف حسصاب علیه شما می زند به او مهر دلواپس می زنید؟ (3327480) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۸-۲۵ ۰۷:۳۰:۳۰
پیشنهاد ویزا لازم ندارد. فقط به یک سئوال از خودشون جواب بدهند

چرا دولت محترم تدبیر و امید بین این دو حادثه فرق گذاشته است . اقای رئیس جمهور محترم بعد از واقعه بیروت هیچ پیامی نداد ولکن بعد از واقعه پاریس بذون فوت وقت اطلاعیه همدردی با دولت و ملت فرانسه داد

بعدش هم که متوجه انتقاد و سئوال شد پس از چند ساعت از سر سیری یک پیامی هم برای لبنانیها فرستاد

وقایع را مرور کن انوقت بی خودی به حرکت یکسری ادم بی موقعیت اعتراض نکن وقتی رئیس جمهور محترم رفتارش اینگونه است و شمای الف هم در قبال ان قسم خورده اید که ساکت باشید بیخودی در جامعه مانور الکی ندهید

طبق معمول چون به نفع شما و هم فکران قسم خورده شما در دولت تدبیر و امید نیست چاپ نظر از عهده تان بر نمی اید ولی خودتان که یحتمل خدائی دارید و باوری لااقل اندکی بیاندیشید و اینهمه مردم را دچار انضقاق و دوئیت نکنید و اگر راستی رسانه اید محکم اتنتقاد را به مقامات جهت دار دلبسته به غربیون دفتر رئیس جمهور محترمدر دولت تدبیر و امید بنمائید (3327516) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۸-۲۵ ۰۷:۵۱:۱۹
برادر غرب زده فرض سوالتون اشتباه و غیر قابل تحققه و البته خیلی بی ربطه! مگر اینکه فرض کنیم حضرتعالی و اون هنرمندانی که فقط نگاهشون به پاریسه، به دنبال جلب توجه و نظر دولت فرانسه هستند تا ویزای اقامت در پاریس رو بگیرن. یه تسلیت خشک و خالی که این همه بهونه نمی خواد. بحث سر اینه که وقتی آمریکا هزار هزار آدم می کشه و برا مرگ چند تبعش کلی وامصیبتا می خونه و از حقوق بشر دم می زنه و به شورشیان افریقا و آمریکای جنوبی یا دست نشونده های خودش تو کشورهای وابسته اسلحه و وسایل کشتار میده؛ عجیب نیست! اما این عجیبه که هم وطنای ایرانیمون برا مرگ یه اروپایی یا آمریکایی مرثیه سرایی کنند و نسبت به یه خاورمیانه ای بی تفاوت باشن؟! کدوم یکی از این هنرمندان تا حالا علیه تجاوز آل سعود به مظلومین یمن یه قطعه موسیقی کار کرده؟ موسیقی هیچی! کدومشون برا مردم مظلوم بحرین یا شیعیان تحت ظلم پاکستان تا حالا یه موضع گرفته؟ پس فیگور انسان دوستی فقط یه پز روشنفکری تو خالی و دکوریه. هنوز قلب عده ای در ایران و کشورهای مسلمان برای پاریس و لندن و نیویورک می زنه! کاش حداقل برا حفظ ظاهر اداعاهای وطن پرستی شون هم که شده حداقل برا هم وطن هاشون هم یه همچین موضعی می گرفتن. برا بچه های مظلوم و محروم روستاهای اطراف کرمان قدری از برنامه سونا و جکوزیشون می زدن! (3327557) (alef-13)
 
شكوفه
۱۳۹۴-۰۸-۲۵ ۲۲:۵۲:۴۲
به اين مييگويند post imperialism syndrome. موتئسفانه خيلي ها در كشورهاي غير غربي به آن مبتلا هستند. خودي را كم ارزشتر از بي گانه ى غربي ميدانند. همين باعث بدبختي و ذلت براي مللي ميشود كه حتى سران آن هم از اين مريضى در امان نماندند. (3329930) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۸-۲۵ ۰۸:۳۲:۱۲
چه ربطی به انسان بودن و حق حیات داره؟ (3327652) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۸-۲۵ ۱۰:۲۰:۰۶
من یکی که عمرا حضور در جایی مثل عروس خاور میانه رو با جایی مثل فرانسه عوض نمیکنم، البته جدای از اینکه حضور در کشوری که حد اقل نیمی از اونها مسلمانند رو بر حضور در بلاد کفر و فحشا ترجیح میدم. (3327952) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۸-۲۴ ۱۹:۲۹:۱۴
کلا فقیر باشی کسی تحویلت نمیگیره و این شعار که همه ادمها برابرن هم یه دروغ بزرگه همه میدونن که خون غربی ها مهمتره (3326791) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۸-۲۴ ۲۱:۲۲:۵۰
ای کاش امثال شما درک میکزدند چرا این جنس اتفاقات می افتد ! برخی نظرات ذیل این خبر بسیار خواندنی است. (3327005) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۸-۲۴ ۲۱:۵۲:۵۵
فکر میکنم این چندمین مقاله ای از الف باشه در نقد اینکه چرا همدردی برای لبنان جایز است ولی برای فرانسه نه. دوستان عزیز هر که طبیعتا هنرمندهاهنرمندهاشاملش میشن ازادند با هر کسی که دوست دارند همدردی کنن. فکر میکنم این یک حرف زور باشه که به کسی بگی چرا واسه کسی همدردی میکنی و واسه بقیه نه.
درضمن باید جواب این سوال رو از صدا و سیما و شما رسانه ها پرسید که اینقدر از لبنان و سوریه و فلسطین بدون منطق طرفداری کردید که ناخوداگاه در بخشی از جامعه حس منفی بوجود اوردید (3327083) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۸-۲۵ ۰۱:۲۹:۳۳
چه ربطی داره غرب هم اینقدر از عرب ها و فلسطینی ها بد گفته ولی چرا مردمش باز هم در حمایت از فلسطینی ها بعضا اقدام می کنند مشکل این هست که ما کل براساس حب و بغض عمل می کنیم و جو گیر هستیم هر جوی از طرف رسانه های غربی به ما بدهند همون طور عمل می کنیم در ضمن کسی نگفت به زور ادم همدردی بکنه موضوع سر این هست که اگر مردم فرانسه بشر هستن مردم لبنان هم باید جز بشر حساب بشوند و حقوقی داشته باشند و در مرگ هردو نباید تفاوتی وجود داشته باشد (3327381) (alef-13)
 
محمدباقر
۱۳۹۴-۰۸-۲۵ ۰۷:۰۲:۳۹
"اینقدر از لبنان و سوریه و فلسطین بدون منطق طرفداری کردید"
بدون منطق نیست دوست عزیز
اونها هم مثل ما مسلمان هستند
ببینید یهودی ها چه جوری هوای همدیگه رو دارن (3327484) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۸-۲۵ ۰۸:۳۸:۱۱
بین جان انسانهای بیگناه قربانی ترور فرق گذاشتن هیچ توجیهی نداره و فقط باعث افزایش تنفر و افزایش انقام گیری می شه، حالا شما هر توجیهی که می خوای بیار. (3327664) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۸-۲۵ ۰۹:۳۲:۳۷
به کسی ربطی ندارد که چه کسی به چه کسی تسلیت میگه یا بالعکس جناب مقاله نویس خودش خطی و جناحی داره عمل میکنه ولی بقیه رو مقصر میدونه (3327818) (alef-13)
 
علی شیرازی
۱۳۹۴-۰۸-۲۴ ۱۷:۰۴:۳۴
شما خودتان این حساسیت ها رو بین مردم ایجاد میکنید، دقیقا یک اتفاق در لبنان و پاریس افتاد، خود شما تیتر زدید شهادت 50 تن در لبنان و در مقابل تیتر زدید کشته شدن مردم در پاریس، واقعا چه تفاوتی بین انسان های بی گناه وجود داره؟ (3326491) (alef-13)
 
SMAH1
۱۳۹۴-۰۸-۲۴ ۱۸:۲۸:۰۳
انسان های بیگناه؟!!!!

آیا لبنانی هایی که می خواهند از شر داعش در امان باشند بیگناه اند یا فرانسوی هایی که با حمایت دولتشان (که خودش در به وجود آودن،رشد و بقای داعش) موثر است؟

شاید در نگاه اول فرانسوی ها هم بیگناه باشند ولی در یک نگاه کلان،در کشور مهد دمکراسی،همه فرانسوی ها در مظان اتهام حمایت از داعش هستند. (3326666) (alef-13)
 
عسل
۱۳۹۴-۰۸-۲۵ ۰۷:۱۲:۱۸
سياست كشورها ربطي به ملت اون كشور نداره. (3327498) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۸-۲۴ ۱۹:۳۰:۱۸
شما هم برو برای مردم یمن مثلا یه شمع روشن کن برا فرانسه دو تا شمع روشن کن حداقل یه دونه شمع روشن کن که بتونی کارت رو توجیه کنی. نه اینکه یه جا بی محلی کنی یه جا اشک بریزی (3326797) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۸-۲۴ ۲۰:۱۶:۴۳
شهادت یک عنوان اعتقادی است که ناشی از اعتقادات مسلمانان است و برای کشته شدگان خود به کار می برند. مگه فرانسوی ها مسلمون بودن که بهشون بگیم شهید. توجیه نکنید (3326879) (alef-13)
 
على
۱۳۹۴-۰۸-۲۵ ۰۷:۳۵:۱۱
شهادت در اسلام معنى و مفهوم خاص خود را دارد و به هرمسلمانى كه كشته شود نميشود شهيد گفت. (3327522) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۸-۲۴ ۲۲:۲۲:۳۱
دو خط کتاب بخون جان من... ضرر کردی هر چی دلت خواست به من بگو (3327126) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۸-۲۵ ۰۱:۳۳:۵۳
موضوع از نحوه برخورد مردم در مواجهه با این قضایا هست . عکس پسر مجروح لبنانی رو نشون داد که نماد پیروزی رو نشون می داد و از مجروح شدن برایش اهمیت کمتری از علت مجروح شدنش که همانا مبارزه با تکفیری ها در لبنان هست که هر چند وقت یک بار به طور ظالمانه مورد هدف این انفجارها قرار می گیرند. ولی قضیه مردم فرانسه فرق می کند . (3327387) (alef-13)
 
حمید.ف
۱۳۹۴-۰۸-۲۴ ۱۷:۲۵:۳۹
مگه مردم و هنرمندان باید احساستشون را با شما هماهنگ کنند.....دوست ندارن مثل شما فکر کنن
تو این حادثه هم شما حسادت میکنید و تفرقه میندازید
الحسود لا یسود (3326526) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۸-۲۴ ۱۸:۱۴:۳۸
یعنی این همه حمایت نظامی و سیاسی و مالی و پشتیبانی که هر روز و هر ساعت بصورت مداوم از صدا و سیما و روزنامه ها و وب سایتها و سخنرانها انجام می شه برای لبنان و سوریه و عراق کافی نیست و حالا باید تک تک مردم هم حثایت کنند (3326633) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۸-۲۵ ۰۱:۴۲:۱۶
خوبه این جور موقع ها پیش می یاد که امثال شما بغض و کینه خودتون رو خالی کنید ولی خدایی چه قدر بینشت محدود هست منظور بیشتر موضوع جهانی هست که چرا وقتی یه شهروند غربی کشته می شه رسانه ها دنیا رو روی سرشون می گذارند ولی وقتی کلی شهروند لبنانی کشته می شوند هیچ صدایی ازشون در نمی آد البته خوب لابد لبنانی جز بشر حساب نمی شوند و حقوقی ندارند مثل همون جامعه جهانی!!! که همش امریکایی ها می گویند و منظورشون خودشون و چند تا کشور دیگه به اضافه نوکرهای منطقه ای شون تو خاورمیانه هست و بقیه کشورها با تعداد بالا جر جهان حساب می شوند!!! (3327394) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۸-۲۴ ۱۹:۴۹:۳۹
احساسشون رو که با ما هماهنگ نباید بکنند ولی ما هم میتونیم سوال بپرسیم نمیتونیم؟
سوال: چرا برای حملات تروریستی هند این شمع ها رو روشن نکردید و پروفایل عوض نکردید؟ هند سینمای بالیوود هم داره تاج محل هم داره و..؟

پاسخ: کلاس برامون نداره
نکته: لذا درد دوستان انسانیت نبوده
این نظر من به عنوان یک فردی است که چندان مذهبی نیست حالا خودتون رو به در و دیوار بکوبید اگر این غرب پرستی و چشم ابی پرستی توجیه شد. (3326834) (alef-13)
 
ا.ر
۱۳۹۴-۰۸-۲۵ ۰۲:۴۸:۴۳
من براي هيچكدام شمع روشن نميكنم و پروفايل هم عوض نميكنم، چون اونا هم هيچوقت دغدغه مردم منو نداشتند. اما كساني كه دم از لبنان و هند و..ميزنند ميتونند واسشون شمع روشن كنند (بجاي دخالت كردن تو كار همديگه) كسي جلوشون رو نگرفته. (3327419) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۸-۲۵ ۰۷:۳۵:۲۶
کلا مردم باید برای هر چیزی به شما حساب پس بدهند؟تا وقتی که ابراز احساسات هم توسط حکومت باید تعیین شود همین اش و همین کاسه است. (3327523) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۸-۲۵ ۰۷:۴۷:۰۷
خود گویی و خود خندی .. عجب مرد هنرمندی!!
خودت سوال میکنی خودت جواب مبدی و نتیجه گیری میکنی؟! خیلی هنرمندی (3327549) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۸-۲۵ ۰۸:۴۴:۱۷
احسنت، بحث اینه کسی که اعتقاد به حقوق بشر داره چرا بین جان انسانها و حق حیات برابرشون تمایز قائل می شه؟ (3327684) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۸-۲۴ ۲۰:۱۱:۵۵
بعضی از مردم و هنرمندان باید مثل آدم فکر کنند! اما این بعضیا نشون دادن که حتی در مراسم ختم و در تسلیت گفتن و عزا هم به دنبال نمایش باکلاس بودن هستند. (3326873) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۸-۲۴ ۲۰:۵۹:۳۶
بنده برای دوستانی که رفتند جلوی سفارت فرانسه اشک ریختند و شمع روشن کردند و این هنرمندانی که پروفایل عوض کردند فقط اظهار نظر انجلینا جولی رو اینجا مینویسم باشد که دوستان یه کم فکر کنند چون ظاهرا هر چه ما بگیم فایده نداره:
به گزارش ایسکانیوز، آنجلینا جولی در صفحه شخصی اش نوشت:
در حالی که همه از پاریس حرف می زنند هیچ کس از حمله دیروز داعش به بیروت چیزی نمی گوید. من برای هر دو کشور دعا می کنم.

این خانم اونطرف دنیا است و فهمید که بیروت هم بهش حمله شده ولی شما عزیزان در داخل علاوه بر اینکه متوجه نشدید بهتون هم که میگیم موضع میگیرید
این خانم با این کلام انسانیت خودش رو نشون داد قبلا هم به پاکستان و افریقا و...سفر کرده بود و همه ادما رو دوست داشت و اینو با این اظهارنظر هم به ما نشان داد. (3326958) (alef-13)
 
هادی
۱۳۹۴-۰۸-۲۴ ۲۱:۰۲:۰۳
والا به رای و نظر آدم ها هم کار دارند شما چه کار دارید یکی دلش می خواهد به فرانسوی ها تسلیت بگوید دیگری به لبنانی ها نمی شود به کسی گفت چرا به فلانی تسلیت گفتی به دوست من تسلیت نگفتی و او را محکوم کرد
ببین دواره از یک مسئله کوچک چه دستاویزی درست کردند (3326960) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۸-۲۵ ۱۵:۳۴:۱۹
مردم فرانسه و لبنان هیچکدوم فرق ندارن اونوقت چه جوریه که یکی دلش میخواد به اینا تسلیت بگه یکی دلش میخواد به اونا!!! به نظرت این دل مشکل نداره؟
یا نه تقصیر دله نیست خیلی ها دلشون برا امام حسین می سوخت گریه هم میکردن اما خب یاری حسین علیه السلام هزینه داشت.... (3329004) (alef-13)
 
مهدی
۱۳۹۴-۰۸-۲۴ ۲۲:۳۵:۵۹
فرانسه کشوریه که در شعله ور کردن آتش تروریسم در منطقه ما نقش گسترده ای رو ایفا کرده ، چرا اینقدر حافظتون ضعیفه ؟یعنی یادتون رفته حمایت هایی رو که این کشور از تکفیریا تو این چند سال کرده؟ یادم نمیاد که مردم فرانسه تو این چند سال یه بار اعتراضی به کشته شدن آدمای بی گناه تو منطقه ما کرده باشن،به فرض که رسانه ها ازشون این موضوعو پنهان کرده باشن آیا این دلیل خوبی بوده واسه سکوتشون نسبت به این فجایع؟ این فاجعه هر چی که بود نتیجه عملکرد خودشونه ، کاش طوره دیگه ای از خواب بیدار میشدن، اما نمیشه که سایه وحشت رو مستقیم یا غیر مستقیم تو بقیه جاها پهن کنی و خودت بی خیال تو خیابون شانزه لیزه سرگرم عیش و نوش باشی.... (3327147) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۸-۲۵ ۰۱:۳۷:۲۲
کسی نگفت هماهنگ کنی نیازی هم به احساس همدردی روشنفکرنماهایی مثل شما نیست و هدف این بود که یه مقدار تعمق و تفکر کنی که ببینی چرا مردم لبنان بشر حساب نمی شوند و حقوقی ندارند ولی غربی ها اگر اوخ شوند دنیا رو روی سرشون می گذارند و شما هم جو گیر می شید . مشکل امثال شما این هست که کل زندگی تون فقط براساس بغض و کینه های بچه گانه می گذرد و حوصله فکر و تفکر ندارید (3327389) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۸-۲۴ ۱۷:۵۲:۰۳
من پاریس بیشتر دوست دارم تا بیروت را. (3326577) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۸-۲۴ ۲۰:۱۲:۳۴
نه همین لباس زیباست نشان آدمیت... (3326875) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۸-۲۴ ۲۰:۱۷:۲۰
پس برو موهاتو رنگی کن و لنز رنگی بزار (3326881) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۸-۲۴ ۲۱:۱۳:۵۹
نژاد پرست (3326981) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۸-۲۴ ۲۱:۳۲:۵۶
پاریس هم عاشق جیب شماست! (3327027) (alef-13)
 
على
۱۳۹۴-۰۸-۲۵ ۰۷:۳۶:۴۳
ايضا مردم لبنان هم. (3327527) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۸-۲۴ ۲۲:۴۴:۴۰
شيکی شما آخه... (3327164) (alef-13)
 
AlirezA
۱۳۹۴-۰۸-۲۵ ۰۰:۲۰:۳۰
ببین پاریس چقد شمارو دوست داره !!! (3327304) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۸-۲۵ ۰۰:۳۶:۳۱
سلام،

برخی از ما - مثل خود بنده - اروپای غربی را با همه‎ی زیبایی‎ها و زشتی‎هایش دیده‎ایم؛ وقتی در ... به رستوران شلیک می‎کنند واقعا درد می‎کشیم. ولی هرگز بیروت را و ساحل زیبای لبنان را ندیده‏‎ایم؛ باور کن این تقصیر ما نیست. اغلب هم می‎فهمیم که ناامنی در جنوب لبنان بسیار بیشتر به ما نزدیک است و برای ما خطرناک‎تر است تا نا امنی در پاریس.

این کمی هم وظیفه‎ی رسانه است که دل مردم ما را به دل مردم شیعه و مظلوم جنوبِ لبنان نزدیک کند. چرا خود الف گزارش میدانی از فرهنگ، تاریخ و زیبایی‎ها لبنان تهیه نمی‎کند؟ (3327331) (alef-13)
 
محمدعلی
۱۳۹۴-۰۸-۲۵ ۰۸:۲۹:۵۱
دوست عزیز خارجی یه خورده فارسی یاد بگیر بعد بیا پیام بذار که تابلو نشی. (3327643) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۸-۲۵ ۱۵:۳۷:۴۷
شما کدومش رو رفتی؟
با مردم کدوم دو کلمه حرف زدی؟
آدم با آدم فرق داره؟
حالا یه وقت نظامین خب حالا میگی به نظر من اون یکی حقه ...
مردم فرانسه خونشون رنگین تره؟ (3329014) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۸-۲۵ ۱۹:۳۰:۵۷
منم همینطور پاریس عروس شهرهای جهان است (3329578) (alef-3)
 
هاشم بیگ زاده
۱۳۹۴-۰۸-۲۴ ۱۷:۵۹:۵۲
امان امان (3326593) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۸-۲۴ ۱۸:۰۱:۲۲
چه شما با سياستهاي امروز فرانسه موافق يا مخالف باشيد فرانسه مهد قانون و أزادي جهان است
قريب به اتفاق قانون هاي أساسي ملل أساس و اسكلت ان گرفته شده از قوانين نوشته شده در فرانسه است حمايت از پناهجويان و ازاديخواهان جهان منجلمه امام راحل از افتخارات مردم فرانسه است يكطرفه به قاضي نرويم و با پايكوبي بر نگرديم . (3326596) (alef-13)
 
وحید
۱۳۹۴-۰۸-۲۴ ۱۸:۲۰:۵۸
عزیز من خود، غربی ها بارها اعلام کرده اند که داعش از اشتباهات آنان است
بعد مهد آزادی به چه زبانی؟
گویا شما چشمانتان را به روی خیلی از واقعیات مثل ممنوعیت حجاب بسته اید
هیهات ... (3326649) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۸-۲۴ ۲۰:۱۰:۱۵
چه شما خوشت بیاد چه نیاد، فرانسه یکی از حامیان داعش و تروریسم هست (3326871) (alef-13)
 
احمد
۱۳۹۴-۰۸-۲۴ ۲۲:۴۴:۰۹
آها پس واسه همينه که دنيا در يک ديسيپلين ,نظم و قانونگرايی محض به سر مي بره,عذر ميخوام شما آقاي زيبا کلام نيستين؟ (3327163) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۸-۲۴ ۲۳:۳۲:۳۰
احتمالا برای کسانی که چشم بینایی بر حوادث روزگار دارند این مطلب پوشیده نیست که آن "مهد قانون و آزادی" که شما می فرمایید چیزی جز شعاری دهان پر کن نیست.
مسلمانان بیش از 7 درصد جمعیت فرانسه را به خود اختصاص داده اند اما فقط 8 مسجد در کل فرانسه و فقط یک دانشکده اسلامی دارند و کودکان و نوجوانان آنان فقط قادرند در 8 مدرسه اسلامی که به صورت خصوصی اداره می شود تحصیل کنند اما یهودیان فرانسه که کمتر از 1 درصد کل جمعیت این کشور است 280 کنیسه دارند.

به استناد ماده شماره 10 اعلامیه جهانی حقوق بشر محدود نمودن پیروان مذاهب و ادیان غیرقانونی اعلام شده و همه ی دولت ها موظف به ایجاد شرایط و بستر مناسب جهت فعالیت و برگزاری مناسک مذهبی پیروان ادیان هستند و تنها استثنایی که در این ماده قید شده است زمانی مصداق می یابد که آزادی اجرای مناسک ادیان موجبات برهم خوردن آرامش جامعه گردد؛ اما طی سالهای گذشته مکرر شاهد بوده ایم که دولت فرانسه با دستاویز قرار دادن این تبصره حق انتخاب و اختیار دختران و زنان مسلمان را که به استناد دین و شریعت اسلام به داشتن پوششی عفیفانه در جامعه دعوت شده اند را از آنها سلب کرده و از این طریق راه آنان را برای تحصیل، اشتغال و حضور اجتماعی که حق مسلم هر شهروند در جامعه یی ظاهراً دموکراتیک است ناهموار می سازد.

یکی از بزرگ ترین نسل کشی های جهان، حدود ۶ دهه پیش، در سال ۱۹۶۲، با اقدام اشغالگران فرانسوی در الجزایر روی داد. بر اثر آن نسل کشی که فقط به علت استقلال خواهی مردم الجزایر رخ داد، در مدت ۲ سال، یک و نیم میلیون تن کشته شدند.

شاید برخی مردم، سربریدن و نمایش آن را از نوآوری های گروه تروریستی «داعش» در کشورهای سوریه و عراق بدانند، حال آنکه این نوع جنایت را اشغالگران فرانسوی در برابر ندای آزادی خواهی مردم الجزایر رقم زدند؛ جنایتی که امروز گروه هایی از جمله داعش، در کشورهای دیگر مرتکب می شوند. (3327252) (alef-13)
 
مهدی
۱۳۹۴-۰۸-۲۵ ۰۳:۱۰:۴۲
برادر عزیز چرا تحقیق نکرده حرف میزنی. یه سرچ ساده توی گوگل میگه فرانسه 2200 مسجد داره . (3327423) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۸-۲۵ ۰۷:۵۶:۱۸
در تهران خودمون چند هزار نفر از برادران سنی زندگی میکنند . آیا یک مسجد برای خودشان دارند که توقع از فرانسویها داری؟ (3327572) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۸-۲۵ ۰۱:۴۸:۵۳
جالبه در همین مهد قانون و آزادی به پناهنده های سوری اجازه ندادن در رای گیری ریاست جمهوری سوریه شرکت کنند و جلوی رای گیری رو گرفتن چون لابد قیم مردم هستن !! و باز جالبه در همین مهد آزادی شما نمی تونی از یهودی ها و هولوکاست انتقاد کنی !! و جالب تر اون هایی امثال این اقا هستن که نمی دونند در زندان هستن ولی فکر می کنند آزاد هستن. چون فکر می کنند خط قرمز های همه جا یکسان هست و لابد کاباره و دیسکو رو فقط نماد آزادی می دونند (3327397) (alef-13)
 
فلاح
۱۳۹۴-۰۸-۲۴ ۱۸:۱۱:۵۳
در دین اسلام تن انسانی شریف است،چه مسلمان باشد یا غیر مسلمان.ولی طبق قرآن گرامی ترین شما در نزد خداوند با تقواترین شما هستند.
انسانها و ملتها همه عزیزند اما سیاستمداران و کشورها ؟!
همین کشور فرانسه بود که خون آلوده به کشور ما ارسال کرده بود.رئیس جمهور ما این جرم و سایر جرمهای دیگر این کشور را نادیده گرفت تا بتواند دست دوستی به آنها بدهد در عوض آنها حتی به احترام رءیس جمهور ما از شراب خود هم نگذشتند.؟!!!!!!و...... (3326622) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۸-۲۴ ۱۸:۱۳:۵۴
من پیشنهاد می کتم برای کشور های خاورمیانه کلا هر شب یک مراسم ختم برای بمب گذاری ها بر گذار کنیم ! که یک وقت اقایون ناراحت نشند!
پ . ن : از مسولین حفظ و حراست مرز های کشور نهایت تشکر و قدردانی را دارم. (3326628) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۸-۲۴ ۱۸:۲۴:۳۷
با درود
اول بگم که خیلی ادم مذهبی نیستم و طرفدار یا مخالف لبنان و..هم نیستم اما این حرکت هنرمندان و بخصوص حرکت هموطنان در اشک ریختن جلوی سفارت فرانسه به نظر بنده که حدودا ده سالی در دانشگاه بودم و هموطنان رو خوب میشناسم به دلایل زیر بوده:
1- کلاس: شمع گذاشتن جلو سفارت فرانسه کلاس داره ولی مثلا بخاطر حملات تروریستی بمبئی بری جلوی سفارت هند این کارو بکنی نه میشه عکسش رو گذاشت توی شبکه اجتماعی نه کلاس داره در واقع برا عزیزان افت داره

2-طبقه بندی انسانها: این دوستان با این کارشون نشون میدن که ادمها رو طبقه بندی کردن( اصطلاح شیکش میشه نژاد پرستی) به این مفهوم که اگر در اسیا یا افریقا یک میلیون ادم هم کشته بشن مهم نیستن چون طرف مثلا لباس کهنه داره یا در خانه خشتی زندگی میکنه ولی فرانسوی ها مهم هستن چون چشمان ابی دارن با زبان شیرین فرانسوی حرف میزنن برج ایفل دارن کلیسای معروف دارن موزه لور دارن که اثاار اسیا و افریقا اونجا جمع شده و..ولی اون ادم هندی زبان جالبی نداره سبزه است و چشمش هم رنگی نیست. در واقع دوستان به گونه ای و به نحوی تنفر خودشون رو با این کار از اسیایی ها و افریقایی ها نشون دادن.

3-تظاهر به با فرهنگ بودن و باکلاس بودن: عده ای این همدردی رو یک پوششی کردن برا اینکه خودشون رو متمدن نشون بدهند و...در حالی که اگر طرف درد انسانیت داشت اون ادم فقیر بدبختی که در زندگی هیچی نداره و کشته شده قاعدتا در اولویت همدردیه. اون کشوری که بجای 128 نفر 128 هزار ازش کشته شدن قاعدتا باید در اولویت باشه اما در قاموس این دوستان فقط امریکای شمالی و اروپا ادم حساب میشن بقیه کره زمین موجوداتی چندش اور هستن.

نکته: این کارکنان سفارت فرانسه و حتی ایتالیا بدترین رفتارها رو با ایرانی ها دارند. یک روز که اونجا تشریف ببرید با یک سری سوالات ذهنی بر میگردید.
توصیه : هر عقیده و مرامی دارید اگر میخواهید هم دردی کنید با همه انسانها همدردی کنید و وقتی که برا یک سری ملتهابی خاص ارزش قائل هستید مرد باشید بیایید قبول کنید و بگوید ما اینطوری هستیم و از دید ما اینها ارزش دارند و بقیه به اندازه اینها ارزش ندارند توجیه نکنید استدلال هایی که بنده میشنوم بسیار اسف بار هستند. (3326658) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۸-۲۴ ۱۸:۳۴:۴۵
اينكه عده اي براي جان باختگان فرانسوي عزادارند كار اشتباهي نيست .
اينكه آنها به همان اتفاق در بيروت بي توجهند هم چيز اشتباهي نيست ، چرا ؟
چون خيلي وقتها اخباري درباره انفجار در اسلام آباد ، بالي ، درگيري در كنگو و جنگ در سودان جنوبي مي شنويم .
آيا كسي برايشان دسته گل مي برد ؟

اگر انتقادي هم باشد به هنرمندان انقلابي است كه چرا از اين قافله عقب مي مانند ،
قرار نيست هميشه هنور خود را در شعار مرگ نشان دهند ، يكبار هم شما روي لطيف خود را نشان دهيد (حتي اگر دولت لبنان را نمي پسنديد) (3326678) (alef-13)
 
امیر محمد فاطمی
۱۳۹۴-۰۸-۲۴ ۱۸:۵۱:۱۵
1- انفجار شامگاه پنج شنبه 21 آبان ضاحیه بیروت که یکی از بخشهای شیعه نشین است با حدود 300 کشته و زخمی همراه بود مانند انفجار روز جمعه 22 آبان در میان مردم تشیع جنازه کننده پیکر یکی از رزمندگان شیعه جنگ با داعش که بیش از 95 کشته و زخمی داشت کاملا توسط تمامی رسانه های غربی و جهانی نادیده گرفته شد. پاریس در شب 22 آبان یعنی پس از انفجارهای بیروت و بغداد با انفجاری توسط نیروهای داعش روبرو و متحمل مرگ و آسیب دیدگی حدود 260 نفر شد. رسانه های غربی ، عربی ، جهانی و حتی وطنی در این نوبت و بر خلاف شیوه برخورد با دو انفجاری که به فاصله چند ساعت در دو نقطه دیگر از جهان و توسط عوامل همین گروه انجام شده بود با تمام توان به تولید پوشش خبری و تحلیل از جنس یازده سپتامبر آمریکا در سال 2000 اقدام کردند.
2- رسانه های وطنی با هر انگیزه و دلیلی طی دو روز گذشته شاید ناخواسته و به تبع حجم اخبار و تحلیلهای تولیدی رسانه های غربی و غیر ما با عبور از انفجارهای بیروت و بغداد ما را در جریان حواشی اخبار پاریس قرار داده و می دهند بطوریکه مرور صفحات امروز بسیاری از سایتهای خبری یا سایتهای متصل به شبکه خبر رسانه ملی بر همین منوال حرکت کردند. رسانه های جهان امروز نیز حتی یک یک تیتر یا تحریر خبری در خصوص انفجارهای بیروت و بغداد نداشتند متقابلا بر طبل پاریس می کوبند رسانه های ما نیز متأسفانه مستثنا نیستند. بعنوان مثال صفحه اول امروز سایت شبکه خبر سیما تا ساعت 9 صبح از بین 14 خبر ستوان میانی 7 خبر را به انفجار پاریس و یک خبر را به انفجار بیروت اختصاص داد انفجار بغداد جایی در صفحه اول این سایت نداشت. 3- براساس پژوهشی که در در ایام مقاومت همه جانبه 33 روزه حزب الله در برابر ارتش تا دندان مسلح و مهاجم رژیم صهیونیستی بر روی بیش از دو هزار صفحه اول روزنامه ها و سایتهای خبری انجام گرفت شاهد بودیم که صرفا کمتر از 5% به موضوع مذکور اشاره کردند 3% از جریان خبری مذکور اخبار 5 درصدی با هدف دفاع از مظلومیت نظامیان رژیم صهیونیستی و 2% باقی نیز به انعکاس نفس درگیری پرداختند یعنی حتی یک رسانه در دفاع از حقانیت و مظلومیت کشور مورد تهاجم و تجاوز چیزی نگفته و ننوشته بود. رویه خیری غرب ساخته که عینا در حوادث تهاجم 22 روزه ارتش تا دندان مسلح رژیم صهیونیستی و بروز انواع جنایات گسترده علیه مردم مظلوم و بی دفاع و بی سلاح باریکه غزه شاهد بودیم.
4- مقامات سازمان ملل ، تمامی کشورهای غربی و غیره و حتی ما طی دو روز گذشته ضمن ابراز تأسف از انفجار پاریس با دولت و مردم فرانسه همدردی کردند رفتاری که قبلها در حادثه یازده سپتامبر شاهد بودیم. شاید جالب توجه اینکه شاید هیچ دولتی جز ایران از انفجارهای بیروت و بغداد علیه شیعیان مظلوم دو کشور ابراز تأسف نکرده و پیامی ارسال نکردند. حتما کشته های بیروت و بغداد مثل کشته های پاریس نبودند! شاید تحمل انفجار و قتل و غارت بدست نیروهای مزدور داعشی را حق مردم و شیعیان عراق و لبنان می دانند! شاید باید بپذیریم که حتی در کشته و مجروح شدنمان ما را درجه دو طبقه بندی ملموس جهانی می دانند! شاید بهمنی دلیل جان کری وزیر خارجه آمریکا در نشست خبری دیروز رسما و آشکار اعلام کرد که رفتار بشار اسد باعث اقدامات تروریستی داعش در سوریه شده است و سپس در برابر توضیح پرسشی سرگئی لاوروف وزیر خارجه روسیه که گفت لابد رفتار فرانسه نیز باعث اقدام تروریستی پاریس است سکوت کرد و وقتی لاوروف با زیرکی و نکته سنجی گفت همه هدف عملیات تروریستی داعش هستند چه کنار بشار اسد باشند چه رو درروی اسد قرار گرفته باشند که باز کری ناچار از سکوت بود. اما شاید بی هیچ تعصب و تأکید حزبی و گروهی و جناحی تأمل در این سوال بعنوان دغدغه ای ملی و دینی مهم باشد چرا رسانه های ما اعم از سایتهای شخصی تا رسانه ملی نیز انفجارهای تروریستی علیه شیعیان بیروت و بغداد را به قربانگاه فراموشی انفجار پاریس بردند؟
5- پرونده حادثه تلخ مکه و منا بدلیل مفقودی تعدادی از هموطنان حداقل برای ما همچنان مفتوح تلقی می گردد حادثه ای که با سانسور کامل خبری توسط رسانه های جهانی به رهبری جبهه غربی و عربی همراهی شد حادثه ای که تقریبا و منحصرا توسط بخشی از سیستم رسانه ای ایران علی الخصوص شبکه های سیما پوشش خبری می گرفت. شیوه خبری و تحلیل که بنابر تشخیص و دستور صریح مقامات حجاج ایرانی در مکه در هتلهای محل اسکان حجاج ایرانی قابل دریافت نبود. لذا تصور می کنم برای افزایش کارائی رسانه ملی بعنوان پیشران سیستم خبری کشور ضروری است در نشستهای کارشناسی نسبت به بازخوانی شیوهها و هدفگذاری این سازمان اقدام گردد تا رو یا رویی با شرایط و حوادثی از این دست چنین بی اثرنبوده و به انحراف نرفته باشند.
6- تعدادی بسیار اندک از همشهریهای تهرانی در اقدامی نمادین مانند آنچه در یازده سپتامبر و گسترده تر شاهد بودیم با حضور شامگاهی در برابر سفارت فرانسه بی حضور و توجه مسئولین سفارت با نصب چند نوشته و روشن کردن چند شمع دقایقی را به ابراز همدردی با مردم فرانسه پرداختند. شاید خوب بود لحظاتی تأمل می فرمودند چرا نباید برای همدردی با مردم و شیعیان دغدار و مظلوم لبنان و عراق نیز در برابر سفارتشان در تهران همین می کردند؟ راستی چرا سایرینی که به هر دلیل و بهانه ای می توانند در خیابانها باشند چنین نکردند؟ یعنی قتل عام شیعیان لبنان و عراق نباید برای ما مهم تلقی گردد؟ آیا ما نیز بر این باوریم که کشته های آنها مهمتر از کشته های ما است؟
7- اینکه چرا آنها با ما و هر موضوع مرتبط با ما چنین رفتار و برخورد خبری دارند محل بحث این نوشته نیست اما بسیار مهم خواهد بود که بیاندیشیم چرا ما با موضوعات مرتبط با خودمان چنین رفتاری اجتماعی و خبری داشته و داریم؟ پس از حادثه یازده سپتامبر در پاسخ به اعتراض مقامات یکی از کشورها که چرا با مردم آمریکا همدردی نکردیم طی نامه ارسالی تأکید کردم که ما برای کشته های مردم و کشوری گریه می کنیم که برای کشته های ما گریه کرده باشند ما برای آسیب دیدگی مردمی ابراز تأثر و تأسف می کنیم که برای رنجهای ما ابراز تأثر و تأسف کرده باشند. لذا است که حداقل رسانه های وطنی باید بیندیشند چرا انفجار پاریس را دیده ، همدردی و ابراز تأسف کردند اما از انفجارات و دردهای بیروت و بغداد را ندیده یا به سادگی عبور کردند؟ هرچند مقامات و دستگاههای رسمی کشورمان نیز می توانستند با انتخاب شیوه های مناسب اثرگذاری در افکار عمومی جهان به هماسانسازی انفجار های سه گانه بیروت ، بغداد و پاریس اشاره کنند. (3326711) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۸-۲۵ ۰۸:۵۹:۰۹
دمت گرم!!
از اصل مطلب هم بیشتر نوشتی، ای ول!!! (3327715) (alef-13)
 
تبریزی
۱۳۹۴-۰۸-۲۴ ۱۸:۵۴:۰۸
لبنانی ها خودشون مسمان هستن و فرق بین مسلمان و تروریست رو می دونن اما خارجی ها اگه باهاشون همدردی نکنیم با خودشون فکر می کنن ما هم به خاطر محکوم نکردن این قبیل جنایات از تروریست ها حمایت می کنیم. بنابراین ما باید با ابراز همدردی هرچه بیشتر خودمون رو از صف تروریست ها جدا کنیم تا اونها فکر نکنن همه مسلمون ها تروریست هستن. راستی قبل از اینکه با لبنان و پاریس همدردی کنید یک سر سوزن از اذری ها دلجویی کنید و اینقدر با بی جنبه و بی طرفیت گفتن و درک نرکدن احساساتشون و دلیل ناراحتیشون بیشتر بهشون توهین نکنید. چه خوب بود قبل از بیگانه پرستی یاد می گرفتیم چطور وطن پرست باشیم و خودمون رو در ناراحتی هر بخشی از جامعه شریک و سهیم بدونیم. (3326714) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۸-۲۴ ۱۹:۰۱:۰۸
سال ها حمایت مادی و معنوی از لبنان کافی نیست؟ دست از سر ما بردارید (3326732) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۸-۲۴ ۱۹:۲۸:۵۵
به همان دلیل که شماها از کشته شدن مردم در فرانسه یک احساس شادی پنهان دارید. وطن امروز تیتر زده بود: بفرمایید شام! (3326789) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۸-۲۴ ۱۹:۲۹:۳۶
آخه لبنان به اندازه کافی گریه کن و سینه زن خودجوش داره تو این کشور! (3326795) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۸-۲۵ ۰۱:۰۰:۲۵
بایدم داشته باشه
لبنان در خط مقدم مبارزه با اسراییل قرار داره ..اگه اونها نبودن الان ما درگیر جنگ با اسراییل بودیم. ...
در ضمن همین مهد دموکراسی اروپا در طول هشت سال جنگ ایران بیشترین کمک های تسلیحاتی رو به صدام میکرد واز گروهک های تروریستی منافقین حمایت میکرد ..و هنوزهم میکنه (3327361) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۸-۲۵ ۰۸:۵۹:۵۵
(خود جوش) رو خیلی خوب اومدی!!! (3327717) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۸-۲۴ ۱۹:۳۵:۲۲
این مسائل به حافظه تاریخی و فرهنگی ما مربوط میشه، لبنان اسمش همیشه با جنگ و درگیری فرقه ای و تنش های سیاسی همراه بوده و هست، کی به عنوان محل امن، محل آرامش و ثبات معرفی شده، اولین آهنگی هم که درباره لبنان ساخته شد، جانان من اندوه لبنان کشت ما را.... بود، برای همین اگر چه درست نیست ولی ناخودآگاه مثل تصادف و کشته شدن حدود 18 هزار تن در سال در جاده ها حساسیت زیادی از این موضوع برانگیخته نمی شود. اما وقتی جایی که اصولا باید در آن آرامش حکمفرما باشد، محل توریستی و گردشگری برشمرده می شود و یکی از کشورهای صنعتی و دارای امنیت، چنین جنایتی جای شگفتی دارد آن هم به خصوص این که به نام اسلام و مسلمانی انجام شده برای همین نباید انتظار برخورد یکسان داشت ضمن این که به همان علت سابقه تاریخی، بخشی از مردم حمایت از لبنان و سوریه را نوعی حمایت حکومتی و دولتی می دانند نه مستقل ولی وقتی حمایت از کشته های فرانسه دولتی و حزبی و جناجی نیست، افراد مستقل تمایل بیشتری به ابراز احساسات نشان می دهند. (3326806) (alef-13)
 
جواد
۱۳۹۴-۰۸-۲۴ ۱۹:۳۵:۵۸
ذوق زدگان به همین که برای غرب دلسوزی کنند هم راضی اند !!!!!!!!!! مردم اصلا این هنرمندان ! را اکثرا نمیشناسند . (3326807) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۸-۲۴ ۲۰:۰۱:۴۷
جالبه که این نژاد پرستها حتی در اظهار نظر در کامنتها و رای دادن به این کامنتها نیز علنا این خصوصیت خود را بروز داده و به آن افتخار می کنند. (3326856) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۸-۲۴ ۲۰:۱۳:۳۴
مآب درسته, نه معاب (3326878) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۸-۲۴ ۲۰:۲۴:۳۲
أمان از خودباختگى (3326902) (alef-13)
 
متانت
۱۳۹۴-۰۸-۲۴ ۲۰:۳۲:۵۶
نه ایران ( فاجعه منا ) ، نه لبنان ( ضاحیه ) ، جانم فدای فرانسه !!!
ظاهرا این طرز تفکر روشنفکرانه است !
در حالیکه کشته شدن هر انسانی از هر قوم و ملتی جنایت و فاجعه است . (3326918) (alef-13)
 
محمد
۱۳۹۴-۰۸-۲۴ ۲۱:۰۱:۲۵
یک عده ای هم مثل شما منافعشان در Bold کردن واکنش مردم (حالا در این مورد هنرمندان) به این اتفاق است تا از آن سوء استفاده کنید، تفرقه افکنی کنید و به عالم و آدم بفهمانید که تنها انسان روی کره زمین که به فکر مردم مظلوم یمن و بحرین و عراق است شمایید. خوبه! ادامه بدید! بالاخره منافع شما هم تو این چیزاس دیگه... (3326959) (alef-13)
 
مهدی
۱۳۹۴-۰۸-۲۴ ۲۱:۱۳:۳۷
بستگی داره یه وقت چندتا آدم حسابی کشته میشن یه وقت چندتا.......



چطور شما تا حالا اینا متوجه نشدید؟؟؟؟ (3326980) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۸-۲۴ ۲۱:۲۰:۳۱
عزیزم شما خودت رو ناراحت نکن. ندیدی یه چشم آبی که میاد ایران تجربه ش از اینجا به به و چه چه و ملت خوش برخورد و گل و بلبل ه اما یه افغان شاکی از برخوردهای نژادپرستانه و توهین یا یه عرب شاکی از تیکه و توهین و ... به کنار خود من ایرانی هم تعریف غربی ها از تهران و شهرهای بزرگ برام غریب ه. اینا همون ملت ندید پدید خارجی ندیده ان. برای همسایشون دوزار ارزش قائل نیستن اما فرانسه ای که 20 ساله داره پژوی بنجلش رو که جایی خریدار نداره رو میندازه به ایران و هزار بامبول در میاره تو مذاکرات هسته ای رو روی سرشون میزارن. خدا رحمتت کنه مصطفی چمران زیر سایه رحمت الهی باشی امام موسی صدر (3326997) (alef-13)
 
علیرضا
۱۳۹۴-۰۸-۲۴ ۲۱:۳۸:۴۳
شما یک نگاه به خودت بکن ببین برای حادثه پاریس چقدر خبر گذاشتی و برای حادثه لبنان چقدر بعد از دیگران گله کن. (3327048) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۸-۲۴ ۲۱:۵۲:۰۸
در باره تجمع هم دردی مقابل سفارت فرانسه
---
با وجود دلایل اجتماعی بسیاری که حد اقل هزاران شهروند ایرانی را با ده ها هزار انسان از هموطنان خود در دیار غربت بلحاظ عاطفی و خویشاوندیهای خونی واجتماعی گوناگون از همه ی اقشار مردم پیوند می زند حضور ایرانیان در تهران در مقابل سفارت فرانسه برای اظهار مراتب نگرانی و هم دردی نسبت به حادثه ی تروریستی پاریس بسیار طبیعی به نظر می رسد.
بدیهی است بلحاظ اجتماعی جمعیت چشم گیری از مردم ایران در لبنان زندگی نمی کنند که که تجمع مشابهی در زمینه حاثه دلخراش بیروت نیز در تهران در مقابل سفارت لبنان شکل گیرد. (3327080) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۸-۲۴ ۲۲:۱۹:۴۱
تا صبح برا این افراد سخنراتنی کن که اگه میخواهید همدردی کنید باید نشان دهید که همه کشورها و ملیتها براتون مهمه و اگه غیر این باشه نژادپرستیه اگه فهمیدن!!! هزار تا بهانه و توجیه میارن که کار اشتباه رو توجیه کنن. عزیز من کارت اشتباه بوده کار اگه درست باشه نمیان براش توجیه بیارن. اصلا من کاری به مسلمان و غیر مسلمان ندارم فرض کن اصلا همه ادمای دنیا مسلمان هستن من میگم برا بغل گوشت چرا ابراز همدردی نمیکنی میری برا هزار مایل اونطرفتر همدردی میکنی؟ این دلیلش چیه؟ توی ترکیه لبنان افغانستان هند تایلند یمن سوریه عملیات تروریستی شد چرا برا اونا ابراز تاسف نمیکنی؟ این کارا پیام داره یعنی شما برای من اهمیت ندارید و من شما رو ادم فرض نمی کنم. (3327118) (alef-13)
 
محمد جواد
۱۳۹۴-۰۸-۲۴ ۲۲:۳۶:۵۴
چه لبنان چه فرانسه جان تک تک انسانها عزیز و قابل احترام است
اگر های و هویی شده هم برای مردم عادی کشته شده نیست بلکه برای بهره برداری سیاسی است. (3327150) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۸-۲۴ ۲۳:۱۰:۴۷
این که دیگر مساله ی حجاب نیست.
برای هنرمندان، سیاست مداران، ورزشکاران، اصلا برای مردم در هر زمینه ای نسخه نپیچید! (3327206) (alef-13)
 
ناشناس
۱۳۹۴-۰۸-۲۵ ۰۷:۱۲:۱۱
یادتون نره اگه ما از لبنان و سوریه وعراق حمایت نکنیم الان ما جای فرانسه بودیم واقعا این امنیت از کجا اومده
نقشه رو بزارین جلوتون ما به داعش نزدیکتریم یا فرانسه
تو کامنتایی که خوندم این مشخص بود آدم خواب رو میشه بیدار کرد ولی اونی که خودشو به خواب زده نه (3327497) (alef-13)
 
قرتاسي
۱۳۹۴-۰۸-۲۵ ۰۷:۱۸:۵۸
37 سال براي لبنان از تلويزيون هر شب اخبار برنامه پخش مي كند.انگار الف فراموش كار شدي؟ (3327505) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۸-۲۵ ۰۷:۳۹:۳۰
این کارا صرفا برای پز روشنفکر بودن است (3327532) (alef-13)
 
سینا
۱۳۹۴-۰۸-۲۵ ۰۷:۴۱:۵۳
شادی و ذوق زدگی برای کشته شدن مردم بی گناه در پاریس با تیترهای تاسف آور بعضی روزنامه ها شرم آور است ... در حقیقت این افراد می گویند که مردم پاریس حقشان بوده که کشته شوند (3327537) (alef-13)
 
حسام
۱۳۹۴-۰۸-۲۵ ۰۷:۵۰:۰۹
دوست عزیزی که این مطلب رو نوشته چرا به این نکته توجه نمیکنه که بیش از 30 سال تبلیغ و حمایت از لبنان و فلسطین و ... که همیشه یک خط قرمز به حساب میومده و هیچکس حق نقد و یا مخالفت با اون رو نداشته، چنین نتیجه ای به بار آورده؟ همونطور که شما معتقدی نظرت بی اشکاله و هرکس خلافش رو بگه بهش میگی روشنفکر نما و غرب زده و جاسوس و ... به بقیه هم حق بده نخوان مثل شما عمل کنن و هرکس مثل شما بود رو بهش برچسب بچسبونن.به هر حال چیزی که عوض داره گله نداره... (3327555) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۸-۲۵ ۰۸:۱۵:۱۷
کاشکی این شبه روشنفکران کمی از آنجلینا جولی یاد میگرفتند که در میان آن هجمه سنگین رسانه های غربی در شبکه های مجازی گفته که لبنان را هم فراموش نکنید. (3327616) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۸-۲۵ ۰۸:۴۸:۵۲
به سوریه و لبنان از پول بیت المال ایرانیان کمک میشه خوب اشکالی نداره لفظی هم که شده به فرانسوی ها تسلیت بگیم. یکی پولی یکی هم زبانی. (3327696) (alef-13)
 
ایرانی
۱۳۹۴-۰۸-۲۵ ۰۹:۰۴:۵۱
اینایی که میگن چرا برای لبنان تسلیت نگفتین فازشون چیه؟؟؟

نه به فرانسه تسلیت بگین نه به لبنان. به مردم خودمون باید تسلیت گفت که جامعه ای درست کردیم پر از نفرت و کینه و بغض... واسه همه بابا هستیم واسه خودمون زن بابا.... کافیه یه نفر اظهار نظر کنه و یکی دیگه مخالف باشه... بدترین و توهین آمیز ترین کلمات رو بکار میبریم برای اینکه نظر خودمون رو به طرف مقابل دیکته کنیم....
آقا شما واسه لبنان عزا داری کن و بزار اونم واسه فرانسه عزا داری کنه... انقدر همدیگه رو قضاوت نکنید....
بخدا دیگه عمری برای لذت بردن باقی نمونده از بس هر روز داریم با هم دعوا و میکنیم و بهم دشنام میدیم... انقدر آب تو آسیاب یه عده که نونشون از این راه در میاد نریزید. بخدا ما سیاستمدار نیستیم ... ماها سیاست زده ایم.... بهتره تو کاری که تخصصشو نداریم وارد نشیم. زندگی کنید و از زندگیتون لذت ببرید (3327736) (alef-13)
 
ثريا دالغين
۱۳۹۴-۰۸-۲۵ ۰۹:۱۷:۴۵
والا "اگر كج بنشينيم و راست صحبت كنيم" نه فرانسه و نه لبنان خيري براي ايران نداشته و نخواهد داشت.هر كسي كلاه خود را محكم چسبيده و شما اينجا به جان هم افتاده ايد سر كمي يا زيادي غصه خوردن براي كشوري...بنده در اين عمر سي سال هر روز و هر لحظه خدا خبر خوشي از لبنان نشنيده ام.يعني اين كشور هم عروس خاورميانه هست هم مهد فشن و زيبايي و هم موسيقي و هنر ولي هيچ بنده خدايي محض رضاي الهي تا به حال از خوشيهاي اين سرزمين به ما نگفته اما نزديك 4 دهه هست كه غصه لبنان ما را كشته است! جنايت بشريت هر كجاي دنيا بيافتد قلب آدمي را به درد مي آورد منتهي نه كه هميشه لبنان را در حال جنگ و غصه ديده ايم خسته شده ايم از غصه خوردن برايشان حتي باور بفرماييد خود آنها وضعيتشان را به اين اسفناكي كه ما ميدانيم نميدانند! (3327776) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۸-۲۵ ۰۹:۲۴:۲۸
ای کاش در مورد خوشحالی افراطیون از کشته شدن بیگناهان در پاریس هم که از تیترهای روزنامه هایشان معلوم بود مطلب انتقادی منتشر می کردید (3327795) (alef-13)
 
حزب الهی
۱۳۹۴-۰۸-۲۵ ۰۹:۵۵:۵۴
به نظرم با توجه به جو بدی که با حرکت داعش دربین غیر مسلمانان بر علیه اسلام ایجاد می شود . حساسیت توجه به فرانسه از حیث سیاسی و مذهبی لازم تراست . (3327877) (alef-3)
 
باران
۱۳۹۴-۰۸-۲۵ ۱۰:۲۸:۲۹
احتمالا برای کسانی که چشم بینایی بر حوادث روزگار دارند این مطلب پوشیده نیست که آن "مهد قانون و آزادی" که شما می فرمایید چیزی جز شعاری دهان پر کن نیست.
مسلمانان بیش از 7 درصد جمعیت فرانسه را به خود اختصاص داده اند اما فقط 8 مسجد در کل فرانسه و فقط یک دانشکده اسلامی دارند و کودکان و نوجوانان آنان فقط قادرند در 8 مدرسه اسلامی که به صورت خصوصی اداره می شود تحصیل کنند اما یهودیان فرانسه که کمتر از 1 درصد کل جمعیت این کشور است 280 کنیسه دارند.

به استناد ماده شماره 10 اعلامیه جهانی حقوق بشر محدود نمودن پیروان مذاهب و ادیان غیرقانونی اعلام شده و همه ی دولت ها موظف به ایجاد شرایط و بستر مناسب جهت فعالیت و برگزاری مناسک مذهبی پیروان ادیان هستند و تنها استثنایی که در این ماده قید شده است زمانی مصداق می یابد که آزادی اجرای مناسک ادیان موجبات برهم خوردن آرامش جامعه گردد؛ اما طی سالهای گذشته مکرر شاهد بوده ایم که دولت فرانسه با دستاویز قرار دادن این تبصره حق انتخاب و اختیار دختران و زنان مسلمان را که به استناد دین و شریعت اسلام به داشتن پوششی عفیفانه در جامعه دعوت شده اند را از آنها سلب کرده و از این طریق راه آنان را برای تحصیل، اشتغال و حضور اجتماعی که حق مسلم هر شهروند در جامعه یی ظاهراً دموکراتیک است ناهموار می سازد.

یکی از بزرگ ترین نسل کشی های جهان، حدود ۶ دهه پیش، در سال ۱۹۶۲، با اقدام اشغالگران فرانسوی در الجزایر روی داد. بر اثر آن نسل کشی که فقط به علت استقلال خواهی مردم الجزایر رخ داد، در مدت ۲ سال، یک و نیم میلیون تن کشته شدند.

شاید برخی مردم، سربریدن و نمایش آن را از نوآوری های گروه تروریستی «داعش» در کشورهای سوریه و عراق بدانند، حال آنکه این نوع جنایت را اشغالگران فرانسوی در برابر ندای آزادی خواهی مردم الجزایر رقم زدند؛ جنایتی که امروز گروه هایی از جمله داعش، در کشورهای دیگر مرتکب می شوند. (3327980) (alef-13)
 
محمد
۱۳۹۴-۰۸-۲۵ ۱۱:۰۵:۰۸
باید بدانیم آنهایی که در ضاحیه بیروت شهید شدند ، شهدای خط مقدم نبرد با این تروریستها هستند که همه مدیون آنها هستند. (3328102) (alef-3)
 
۱۳۹۴-۰۸-۲۵ ۱۵:۲۳:۵۲
کسی برای لبنان سکوت نکرده و همه دنیا هم حمله تروریستی لبنان را محکوم کردند ولی فرقی که با حملات پاریس داره اینه که در لبنان، فلسطین، عراق، سوریه، افغانستان، پاکستان مدام از این حملات وجود داره ولی در پایتخت فرانسه که سنبل زیبایی شهر های دنیاست، با امنیت بسیار بالا، اینگونه توحش و وحشی گریها بیشتر مورد توجه عموم مردم و رسانه هاست. همه حملات تروریستی و کشته شدن مردم بیگناه محکوم هستند. حال بیاری خدا، شاید این حملات اخیر پاریس، عزم کشورهای غربی را برای پاکسازی جهان از افرطیون دو چندان کند. پر واضح هست گروهک های افراطی، بیشتر تمایل داشته باشند به کشور های غربی حمله کنند. ایجاد بینظمی بسیار راحت تر از ایجاد نظم میباشد و تنها کاری که این افراطیون از دستشون بر میاد یا سر بریدن گروگانهاست یا کشتار مردم بیدفاع و این خوکهای کثیف، از انسانیت مردم متمدن سو استفاده میکنند. باشد تا بساط این گروهک های افرطی برای ابد برچیده شود. (3328984) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۸-۲۶ ۰۶:۵۳:۲۹
چون هنرمندان همین رفتار دوگانه را از طرف صدا و سیما نسبت به خود می بینند در حقیقت صدا و سیما عامل این است (3330155) (alef-3)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.
سکوت برای لبنان ، دعا برای پاریس