احمدی نژاد حتی حرف زدن بلد نیست/ آیت الله مکارم مجتهد اقتدارگراهاست

22 شهريور 1386 ساعت 23:55


تاجزاده در قزوین مطرح کرد؛
 احمدی نژاد حتی حرف زدن بلد نیست/ آیت الله مکارم مجتهد اقتدارگراهاست 
  عضو  مشترک جبهه مشاركت ایران اسلامی و سازمان مجاهدین انقلاب اسلامی ایران گفت:  رئیس جمهور حتي حرف زدن هم بلد نيست و چنان صحبت مي كند كه گويي از اصول اوليه اداره كشور چيزي نمي داند.
   
به گزارش رسیده به "الف"، سيد مصطفي تاج‌زاده که برای صحبت در جلسه ماهانه اصلاح طلبان به قزوین رفته بود، با اعلام اين مطلب افزود: روزي كه خاتمي رئيس جمهور بود كشورهاي ديگر مي گفتتند اين رئيس جمهور زيادي شما است چرا كه همه حرفهايش از آزادي، گفتمان، گفتگوي تمدنها و ... است از اين رو وقتي خاتمي كنار رئيس جمهور فرانسه مي ايستاد يك سر و گردن بالاتر بود و ما افتخار مي كرديم اما امروز وقتي احمدي نژاد حتي كنار رئيس جمهور افغانستان مي ايستد خجالت مي كشيم كه مبادا سخني بگويد و آبرويمان برود.

بنابراین گزارش، سید مصطفی تاجزاده در ابتدای صحبت های خود با تشریح دیدگاه خود نسبت به وضعیت کنونی گفت: سه دهه از پيروزي انقلاب اسلامي مي گذرد و امروز سوال نسل جوان اين است كه سهم ما در كشور چه مي شود، چرا كه در مقايسه با كشورهايي چون تركيه، عربستان و برخي از كشورهاي منطقه از وضعيت اقتصادي بدتري برخوردار هستيم.

وي ادامه داد: ايران كشور كهني است كه در منطقه و حتي در بعضي موارد در دنيا حرف اول را مي زده اما با سياستهاي اخير دولت نهم دستاوردهاي انقلاب از بين مي رود.

عضو شاخص اصلاح طلبان پیش رو اضافه كرد: بعد از پيروزي انقلاب نظاميان در تركيه كودتا كردند و پس از گذشت بيست سال از پيروزي انقلاب مشرف در پاكستان كودتا كرد ولي ما اين مزيت را در منطقه داشتيم كه نظام سياسي ما مبتني بر دموكراسي و راي مردم است در نتيجه الگويي در ميان كشورهاي مسلمان بوديم .

وي توضيح داد: امروز با اين واقعيت روبرو هستيم كه اين مزيت هم زير سوال رفته است به طوريكه نه تنها در اقتصاد از عربستان و تركيه عقب هستيم بلكه در مسائل سياسي نيز از آنان عقب مانده ايم.

تاج زاده تاكيد كرد: دولتهاي گذشته در شرايط جنگي و بحرانهاي متعدد انتخابات را در كشور برگزار مي كردند و علي رغم مشكلات متعدد دولتهاي گذشته نظامي نشدند و حتي امام در مقابله برخي از اين خواسته ها براي واگذاري مسئوليت به نظاميان ايستاد و زير بار حرف آنها نرفت.

وي يادآور شد: اما امروز اقتدار گرايان با دو تا يكي كردن انتخابات مي خواهند كمتر در ميدان پاسخگويي به مردم باشند و به تازگي هم به بسيج و سپاه متوسل شده اند.

عضو شوراي مركزي جبهه مشاركت تصريح كرد: وزير ارشاد در جايي گفته بود كه بعد از احمدي نژاد حكومت كردن در ايران سخت است، اين سخن بدان جهت درست است كه كشور با شيوه اداره فعلي بهم ريخته خواهد شد و اداره آن سخت خواهد بود.

وي حركت استبدادي را شكست خورده دانست و بيان داشت: شيوه اداره كشور بايد صحيح باشد مشكل اداره كشور ما خدايان هستند، اگر كشور به درستي و به صورت مدبرانه اداره شود رهبر آن جامعه به كشور خود افتخار خواهد كرد. آيا با وضعيت فعلي امپراطور ژاپن بيشتر نمي تواند به كشورش افتخار كند.

تاج‌زاده اضافه كرد: مشكل كشور ما مشكل يك نفر نيست بلكه مشكل تفكر خاصي است كه عده اي اقليت فكر خود را بر اكثريت تحميل مي كنند و به تازگي هم آيت ا... جنتي گفته كه از ابتداي صدر اسلام تاكنون اين اقليت بوده كه برحق بوده است.

وي تاكيد كرد: روزي كه خاتمي رئيس جمهور بود كشورهاي ديگر مي گفتتند اين رئيس جمهور زيادي شما است چرا كه همه حرفهايش از آزادي، گفتمان، گفتگوي تمدنها و ... است از اين رو وقتي خاتمي كنار رئيس جمهور فرانسه مي ايستاد يك سر و گردن بالاتر بود و ما افتخار مي كرديم اما امروز وقتي احمدي نژاد حتي كنار رئيس جمهور افغانستان مي ايستد خجالت مي كشيم كه مبادا سخني بگويد و آبرويمان برود.

عضو شوراي مركزي جبهه مشاركت افزود: او حتي حرف زدن هم بلد نيست و چنان صحبت مي كند كه گويي از اصول اوليه اداره كشور چيزي نمي داند. لذا با وجود چنين افرادي نمي توانيم شاهد رشد صنعت توريسم در كشور باشيم. چرا كه ممكن است چند نفر بدحجاب وارد كشور شود و اسلام به خطر بيفتد، آن هم ديني كه مي گوييم در اعماق دل و جان مردم ريشه دارد و معلوم نيست با چند قيافه به اصطلاح اج وجق چگونه اين دين به خطر خواهد افتاد.

وي آيت الله مكارم شيرازي را مجتهد اقتدار گرايان خواند و گفت: مكارم شيرازي گفته است كه اينترنت، ماهواره و مطبوعات آزاد مخالف دين است، اگر اينها ابزارهاي ضد ديني هستند چرا با وجود ماهواره هاي بسيار، سايتهاي متعدد اينترنت و مطبوعات صد در صد آزاد در كشور تركيه شاهد رشد اسلام گرايي هستيم.

تاج زاده ادامه داد: آيا امروز علي رغم ابزارهاي به اصطلاح ضد ديني مساجد تركيه نسبت به گذشته پر رونق تر نشده است و آيا دختران به حجاب گرايش بيشتري پيدا نكرده اند.

وي اظهار داشت: علي رغم وجود اين ابزارها در تركيه امروز حزب عدالت توسعه به عنوان يك حزب اسلام گرا دولت را در اختيار دارد و شاهد رشد اسلام گرايي در تركيه هستيم.

وي در خصوص دستاورد دولت نهم در حوزه دين گفت: امروز حتي خوش چهره ها و افروغ ها هم از سياستهاي فرهنگي و اجتماعي دولت نهم گلايه دارند چرا كه مهمترين نوآوري اقتدارگرايان در حوزه دين گسترش مسجد جمكران است.

عضو شوراي مركزي جبهه مشاركت در افزود: آيا پس از رحلت امام تاكنون روحانيت شيعه فتوايي نو و جديد داده است، امروز سوال مي شود رهبر كشور كه از نگاه قانون اساسي عنوانش ولي فقيه است شش ماه ديگر كه انتخابات در كشور برپا مي شود مي تواند به ژنرال هاي تركيه بگويد كشور من از شما جلوتر است.

وي در ادامه به انتخاب هاشمي رفسنجاني به رياست مجلس خبرگان اشاره كرد و اظهارداشت: شب قبل از انتخاب رئيس مجلس خبرگان عده اي از اعضاي هيات رئيسه مجلس خبرگان پيش هاشمي رفتند وزمينه انتخاب جنتي را مهيا كردند.

عضو شوراي مركزي جبهه مشاركت ادامه داد: اما صبح هاشمي كانديد شد و كساني كه با ما فاصله فكري دارند به او راي دادند كه اين انتخاب نشان از تغيير ديدگاه افراد به توان مديريت ها دارد.

وي در پايان از مذاكره براي جانشيني فرد ديگري بجاي احمدي نژاد خبرداد و گفت: معلوم نيست چطور اين آقا راي آورد ولي حرفهايي شنيده مي شود كه برخي از افراد به عملكرد اين آقا اعتراض دارند.
 *الف آماده انتشار صحبت های تکمیلی احتمالی آقای تاجزاده و منتقدان در این باره خواهد ماند. توضیحات آقای تاجزاده: آقای تاجزاده در پاسخی به مطلب الف که برای تعدادی از روزنامه ها و سایت ها نیز ارسال کرده اند؛ - ضمن قابل نقد دانستن صحبت های مراجع، توهین به آنها را غیر قابل قبول اعلام کرده است. - صحبت های خود در مورد نظرات آیت الله مکارم شیرازی در مورد اینترنت و ... را تایید یا تکذیب نکرده است (توضیحی نداده اند).  - به صحبت هایی  که در مورد آقای احمدی نژاد در مورد مقایسه با رئیس جمهور فرانسه و افغانستان و ...  داشته اند اشاره نکرده اند. اما بر اعتراض به صحبت های ایشان تاکید کرده اند.- در مورد صحبت های خود در مورد امپراتور ژاپن و ... نیز توضیحی نداده اند. 
همانگونه که آقای تاجزاده اشاره کرده اند، این صحبت ها برگزیده سخنان ایشان  طی دو ساعت است که از روی نوار پیاده شده است.   توضیحات ایشان را می خوانید: 1. اينجانب با توضيح اين مساله كه نظاميان سكولار تركيه به دلايل داخلي و خارجي به راي ملت تركيه تمكين كرده‌اند، پرسيدم آيا نظام جمهوري اسلامي و روحانيت تشيع در برگزاري انتخابات آزاد و سالم از اين ژنرال‌ها عقب خواهد ماند؟ همچنين توضيح دادم در اين زمينه همه شهروندان و از جمله روحانيون مسئوليت دارند تا از وجه تمايز انقلاب اسلامي با رژيم‌هاي منطقه كه سه دهه پيش از اين شعار "ميزان راي ملت است" را سر داد، دفاع كنند. تصور نمي‌كنم اين نكته توهين به كسي باشد.

2. در بخش ديگري از سخنانم ضمن اشاره به موقعيت آقايان خاتمي و هاشمي رفسنجاني اعلام كردم مراجع تقليد حوزه علميه قم نيز متوجه تخريب اين شخصيت‌‌ها هستند و هر كدام به طريقي‌ عكس‌العمل نشان مي‌دهند. از جمله به روند انتخاب آقاي هاشمي به عنوان رئيس مجلس خبرگان پرداختم و درباره اينكه چگونه وي به‌رغم تلاش وافر آقايان مصباح يزدي، صادق لاريجاني، كعبي و ... به رياست مجلس خبرگان رسيد، نكاتي را متذكر شدم و تاكيد كردم بعضي علماي سنتي كه با اصلاح‌طلبان اختلاف نظر دارند، به دليل احساس نگراني از شرايط حساس كنوني از رياست آقاي هاشمي حمايت كردند.

همچنين به سفر رئيس‌جديد مجلس خبرگان به قم اشاره كردم كه با برخوردهاي گرم مراجع مواجه شد. براي مثال گفتم آيت‌الله مكارم شيرازي به آقاي هاشمي توصيه كرد نقش ميانجي بين دو جناح كشور را ايفا كند. يعني ايشان برخلاف اقتدارگراها كه در پي يكدست‌كردن حكومت و منحرف خواندن اصلاح‌طلب‌ها هستند، از آقاي هاشمي خواست بين دو جناح ميانجي‌گري كند. همچنين به سخنان آيت‌الله شبيري زنجاني اشاره كردم كه برخلاف جوسازي‌هاي اخير كيهان و گروهي از اقتدارگراها در ديدار با آقاي هاشمي از او خواست خاطرات روزانه خود را بيشتر و مفصل‌تر منتشر كند. به علاوه گفتم ديدگاه مراجعي مانند آقايان صانعي، موسوي اردبيلي و ... هم درباره آقايان خاتمي و هاشمي روشن است. بنابراين در سخنراني فوق نه تنها به مراجع توهين نكردم بلكه برخي اقدام‌هاي مثبت آنان را در دفاع از آقايان خاتمي و هاشمي و ... در شرايط كنوني كه مورد هجوم همفكران رسالت و ايران قرار دارند، برشمردم.

به عقل جور درمي‌آيد كه 48 ساعت پس از توصيه آيت‌الله مكارم به آقاي هاشمي درباره ميانجيگري بين دو جناح، در حالي كه تبليغات رسمي كشور بر طبل تك‌صدايي و تك‌جناحي مي‌كوبد، به وي توهين كرده باشم؟

3. اينجانب معترض نحوه سخن گفتن آقاي احمدي‌نژاد نشدم زيرا به نظر من وي خوب حرف مي‌زند اگر چه بعضاً حرفِ خوب نمي‌زند و گاهي سخنان خطرناكي مي‌گويد. در آن سخنراني نيز به محتواي برخي سخنان وي انتقاد كردم و بر اين باورم كه ايراد چنين سخناني مي‌تواند مشكلات زيادي متوجه كشور و مردم كند. براي مثال سخنان او را درباره آثار سوء 120 ميليون نفر شدن جمعيت ايران يادآوري كردم و نيز به ادعاي اخير او انتقاد كردم كه گفت: زمين زير پاي مومنان نمي‌لرزد. توضيح دادم به اين ترتيب آقاي احمدي‌نژاد به همه انسان‌هايي كه در طول تاريخ تاكنون جان خود را در زلزله از دست داده‌اند، و از اين به بعد نيز از دست خواهند داد، توهين كرده است زيرا كه طبق منطق فوق حتماً گناهكار بوده‌اند!؟ افزون بر آن توضيح دادم وظيفه شهردار تهران و رئيس‌جمهور ايران كه وي هر دو مسئوليت را در پنج سال گذشته داشته است، طراحي و انجام اقداماتي براي مقابله با آثار سوء زلزله و به صفر رساندن آسيب‌هاي احتمالي آن است نه صدور فتوا درباره اينكه زلزله در مناطق گناهكاران رخ مي‌دهد يا خير. در هر حال من، مانند بسياري از ايرانيان درباره برخي اظهارنظرهاي آقاي احمدي‌نژاد بويژه در سياست خارجي به شدت نگرانم زيرا تبعات سوء‌ فراواني داشته، دارد و خواهد داشت.

4. بسيار خشنودم كه اقتدارگراهاي عزيز به اين نتيجه رسيده‌اند كه نبايد به مراجع تقليد توهين كرد. فقط مي‌پرسم كه آيا در همين ماه گذشته سايت‌ها و روزنامه‌هاي اصولگرا، از جمله رسالت، به آيت‌الله صانعي توهين نكردند؟ در مورد آيت‌الله منتظري چيزي نمي‌گويم كه توهين‌ها و حتي فحاشي‌ها به وي در ساليان گذشته اظهر من الشمس است. لابد آيت الله سيستاني مرجع تقليد نبود كه در نمازجمعه تهران به وي اهانت شد و همينطور علامه سيدمحمدحسين فضل‌الله از جرگه مراجع خارج است كه اينگونه عليه وي شبنامه پخش مي‌شود. در هر حال اگر توهين به مراجع تقليد بد است كه بد است، همه از جمله اقتدارگراها بايد از هرگونه توهين به هر مرجعي پرهيز كنند. بگذريم از اينكه اساساً توهين به هر شهروندي بد است. براي مزيد اطلاع يادآوري مي‌كنم من به مراجع تقليد توهين نمي‌كنم اگر چه برخي ديدگاه‌هاي اجتماعي و سياسي بعضي آنان را قابل نقد مي‌دانم و در اين زمينه چند مقاله نوشته‌ام و به صراحت و با حفظ احترام حضرات، ديدگاه‌هاي خود را بيان داشته‌ام.

روشن است كه حكم فوق را درباره همه رؤساي جمهور صادق مي‌دانم. با وجود اين نديدم روزنامه‌هاي رسالت و ايران سخنان موهن و زشت همسر سخنگوي دولت را عليه آقايان خاتمي و هاشمي (رؤساي قبلي جمهور) يك بار به صراحت محكوم كرده باشند. لااقل براي اثبات حسن نيت خود يكبار از توهين كه چه عرض كنم، از دشنام‌هاي خانم فاطمه رجبي به رؤساي‌جمهور سابق و اسبق صريحاً اظهار تأسف كنيد تا معلوم شود با هر بي‌ادبي و توهيني به هر رئيس‌جمهوري مخالفيد. به نظر مي‌رسد ضرورت وحدت با آقاي احمدي‌نژاد در انتخابات مجلس هشتم جايي براي برائت‌جويي و محكوميت سخنان فوق باقي نمي‌گذارد. مي‌گذارد؟
 5. تنها جمله درست روزنامه محترم رسالت آن است كه "برخي هم مي‌گويند تاج‌زاده اينقدر بي‌ادب نيست از اين حرفها بزند...". با وجود اين مجدداً به افسانه طرفداري من از حذف پسوند اسلامي از انجمن‌‌هاي اسلامي دانشجويان و نيز فالوده خوردن دوستان ما در بنياد سوروس پرداخته‌ايد كه در هر دو مورد توضيحات كافي را به روزنامه كيهان ارسال كردم كه در سايت‌ها درج شد و مي‌توانيد به آنها مراجعه كنيد.

6. در خاتمه جهت اطلاع گردانندگان محترم روزنامه رسالت عرض مي‌كنم كه سخنگوي آقاي جنتي در هيأت نظارت بر انتخابات تهران (مجلس ششم) چند سال پيش عليه اينجانب شكايت كرد كه چرا گفته‌ام وي و دوستانش 350 صندوق راي را در حوزه انتخابيه تهران بازشماري و 534 صندوق را باطل كردند!؟ آنان ادعاي مرا كه رئيس ستاد انتخابات كشور بودم، توهين به خود خواندند.
 در پي دريافت احضاريه، پس از پنج سال، به احترام قانون در شعبه 1083 دادگاه جزايي تهران حاضر شدم و اعلام كردم مادام كه به شكايت من از آقاي جنتي رسيدگي نشود، از خود دفاع نخواهم كرد. ماه پيش قاضي محترم بار ديگر مرا به جرم نشر اكاذيب (اهانت به سخنگوي آقاي جنتي) به سه ميليون ريال جريمه نقدي، بدل از سه ماه و يك روز حبس تعزيري و سه ماه و پانزده روز انفصال از خدمات دولتي، بدل از چهار ماه و دو روز حبس تعزيري محكوم كرد كه البته به همان دليل فوق تقاضاي تجديدنظر نكرده و نخواهم كرد.
ملاحظه مي‌فرماييد! توهين ادعايي من مجازات دارد ولو پس از شش سال. اميدوارم درج خبر اخير در روزنامه‌هاي رسالت و ايران به منظور تشكيل دادگاه‌ جديد و مجازات‌هاي تازه عليه من نباشد.
 


کد مطلب: 14825

آدرس مطلب: http://alef.ir/vdcjioev.uqex8zsffu.html?14825

الف
  http://alef.ir