دولت اوباما قوانین کنگره را دور می زند

بخش خبری الف

18 مهر 1390 ساعت 10:36

این بی توجهی دولت اوباما نسبت به قوانین کنگره آمریکا نشاندهنده فقدان ارتباط میان دولت و کنگره و همچنین نادیده گرفتن قوانین آمریکا توسط دولت واشنگتن است.


برای دومین سال پیاپی رئیس جمهوری آمریکا ممنوعیت تعیین شده از سوی کنگره آمریکا برای کمک به کشورهایی که از کودک سربازان در ارتش و مناقشات مختلف استفاده می کنند، نادیده گرفت.

به گزارش الف به نقل از آلترنت، براساس گزارش اخیر کاخ سفید مشخص شده است که چهار کشور چاد، جمهوری دموکراتک کنگو، یمن و سودان جنوبی همچنان از کمکهای نظامی آمریکا بهره می‌برند این در حالی است که این چهار کشور در استفاده از کودک سربازان در ارتش کشورشان مغایر با قوانین آمریکا عمل کرده‌اند و کنگره آمریکا نیز پیشتر ارائه هرگونه کمک به کشورهایی را که از کودک سربازان کمتر از ۱۸ سال در ارتش و مناقشات نظامی استفاده می کنند، ممنوع کرده بود. دولت آمریکا سال گذشته نیز به این چهار کشور کمک کرده بود که گفته می شود حدود ۲۰۰ میلیون دلار کمک نظامی از سوی واشنگتن دریافت کردند.

دیده بان حقوق بشر در گزارشی اعلام کرد که این بی توجهی دولت اوباما نسبت به قوانین کنگره آمریکا نشان دهنده فقدان ارتباط میان دولت و کنگره و همچنین نادیده گرفتن قوانین آمریکا توسط دولت واشنگتن می باشد.

"جو بیکر" رئیس بخش امور کودکان دیده‌بان حقوق بشر گفت: زمانیکه این چهار کشور مشاهده می‌کنند به رغم استفاده از کودک سربازان در ارتش با واکنشی از سوی آمریکا مواجه نمی شوند، به این کارشان ادامه می دهند. دولت اوباما نه تنها هیج اقدامی در راستای کاهش کمکهای نظامی به این چهار کشور انجام نمی دهد بلکه نسبت به قوانینی که کنگره آمریکا وضع کرده نیز بی توجه بوده است. تحت قانون ممنوعیت استفاده از کودک سربازان در سال ۲۰۰۸، دولت واشنگتن از ارائه کمکها و آموزش‌های نظامی به کشورهایی که کودکان زیر ۱۸ سال را به عنوان سرباز در ارتش به خدمت می‌گیرند، منع شده است. این در حالی است که دولت اوباما با ارائه کمک نظامی به این چند کشور قوانین کنگره را زیر پا گذاشته است. در سال ۲۰۱۰ آمریکا به پنج کشور(چاد، کنگو، سومالی، میانمار و سودان) به رغم استفاده این کشورها از کودک سربازان کمک نظامی ارائه کرده بود.

دیده بان حقوق بشر اعلام کرد که نمایندگان این سازمان در این چهار کشور در سال ۲۰۱۱ شاهد فعالیت کودک سربازان زیر ۱۸ سال در مناقشات جنگی بوده‌اند. برای نمونه در یمن، ارتش این کشور پسران ۱۵ سال و حتی کوچکتر را به خدمت گرفته است.


کد مطلب: 125472

آدرس مطلب: http://alef.ir/vdciywazrt1ar52.cbct.html?125472

الف
  http://alef.ir