صبحانه انتخاباتی الف؛

تاخت زدن اموال قالیباف در محضر/ سرنوشت سازان انتخابات کجا نشستند؟/ نامحبوب ترین ها/ فتنه ای در راه است؟!/ 100 درصدی یا 96 درصدی؟

بخش سیاسی الف، 21 اردیبهشت 96

21 ارديبهشت 1396 ساعت 10:01


فتنه ای در راه است!؟
رهبرانقلاب روز گذشته در سخنانی طوفانی به نامزدهای انتخاباتی هشداد دادند که در حرف ها و شعارها و با خطای تشخیص شان گسلهای اعتقادی و جغرافیایی و قومی و غیره را تحریک نکنند و اینکه اگر کسی علیه امنیت کشور قیام کند حتما سیلی سختی خواهد خورد.
رهبری وقتی وارد میدان می شود که به عنوان داور مسابقات خطایی صورت گرفته باشد.
تکلیف نامزدها و طرفداران روشن است. نه تنها خودشان باید از حرف و عمل و شعارشان مراقبت کنند باید نسبت به هر تحرکی که موجب به خطر افتادن امنیت کشور می شود اعلام برائت کنند.
به نظر میرسد ملاک جدید عملکرد هر نامزدی را باید با تذکر دیروز رهبر انقلاب مورد سنجش قرار داد.


فردا اعلام لیست اموال نامزدها
محمدباقر قالیباف در مناظره دوم  پیشنهاد داد که در مناظره سوم هریک از نامزدها لیست دارایی خودشان را به مردم اعلان عمومی کنند. تا امروز رئیسی و میرسلیم از این طرح استقبال کردند. اما از دولت هنوز کسی اعلام آمادگی نکرده است. با این حال ظاهرا سناریوی جدیدی را رقم زده اند. آخوندی و طیب نیا و زنگنه به قالیباف پیشنهاد داده اند که ندید دارایی مان را با دارایی شما در محضر تاخت می زنیم.  دهقان رئیس ستاد قالیباف نیز گفته است که با این پیشنهاد موافق است ولی ابتدا اموال شان را اعلام کنند تا بعد محضر بروند.
برخی از طرفداران قالیباف هم در توئیتر اینطور نوشتند که احتمالا پاسخ قالیباف چنین است؛ پول و دارایی 4 درصدی را سر سفره زن و بچه ام نمی برم.
خلاصه اینکه مردم منتظرند تا فردا نامزدهای انتخاباتی دارایی شان را به مردم اعلام کنند.آیا قالیباف از دارایی شخصی و وضعیت حساب ها بانکی و ملک و ماشین اش خواهد گفت؟ از ساعت و کمربند و عینک اش چطور؟


سرنوشت سازان انتخابات کجا نشستند؟
بعضیا میگن نامزد مورد علاقه من رای بیاره شام می دم.
بعضیا میگن نامزد مورد علاقه من رای نیاره شام می دم.
اینا با هم فرق دارند.
دسته دوم معتقدترند. به تلاش خود و نصرت الهی ایمان دارند.
دسته اول هوادارند
دسته دوم جانفدا
گروه اول بیشترین کاری که از دستشون بر میاد احتمالا دعاست.
گروه دوم بجز دعا، صبح کف تلگرام و توئیترند و بعد از ظهر کف خیابون.
این روزها نامزدی پیروز است که طرفدارانش جانفدا باشند. راه بیافتند و چهره به چهره آرای مردد را جذب کنند.
بزرگترین اشتباه این دوره از انتخابات ماندن در شبکه های اجتماعی است. خاکستری ها اینجا و بین حلقه های ما نیستند.
سرنوشت انتخابات دست این 20 درصد باقی مانده و مردد است.


رئیس جمهور 100 درصدی یا 96 درصدی؟
آقای روحانی در پاسخ به جنبش 96 درصدی گفته است من رئیس جمهور 100 درصدی هستم.  اگرچه آقای روحانی می داند این حرف چه اشکالاتی دارد اما بیان اشکالات این حرف ضرورت دارد و اتفاقا باید گفت خود آقای روحانی ضد این شعار عمل می کند.
اولا در اینکه اگر کسی رئیس جمهور شود، رئیسجمهور همه مردم است، تردیدی نیست. اما سوال این است که یک رئیس جمهور با دزد و قاچاقچی و رانتخوار و ویژه خوار چه برخوردی باید بکند؟ اگر 4 درصد علیه 96 درصد قیام اقتصادی کرد وظیفه یک رئیس جمهور چیست؟ ضمن اینکه اولیت های یک رئیس جمهور چه کسانی هستند؟ محرومین یا رانت خوارها؟
دوم اینکه آقای روحانی در حالی خودش را رئیس جمهور 100 درصدی می داند که شعارهایش دقیقا علیه بخش قابل توجهی از مردم است. اینکه غیرمستقیم بگوید اگر به من رای ندهید جنگ طلبید توهین به مردم و منتقدان و مخالفانی که به او رای نمی دهند نیست؟ اینکه کسی بگوید انتخابات این دوره انتخاب راه و بی راهه است این توهین مردم و رای دهندگان نیست؟


عملکرد ضدونقیض در مرکز پژوهش های مجلس
گفته شده کارشناسان مرکز پژوهش های مجلس از هر نوع فعالیت رسانه ای له یا علیه نامزدهای انتخاباتی منع شدند. با این حال رئیس این مرکز در همین ایام علیه یک نامزد انتخاباتی موضع گیری داشت. حالا سوال این است که اگر قرار است کارشناسان این مرکز از فعالیت تبیینی و کارشناسی منع شوند چرا باید رئیس مرکز با پشتوانه یک نهاد کارشناسی اظهارنظر سیاسی داشته باشد؟
این درحالی است که برخلاف انتظاری که از این مرکز می رود، کمترین نقش را در تبیین و تحلیل شرایط اقتصادی و اجتماعی کشور داشته است و گزارش قابل اعتنایی برای این روزهای انتخابات منتشر نشده است.
 
نتایج آخرین نظرسنجی/ نامحبوب ترین نامزدها
نتایج نظر سنجی یک رسانه ملی نشان می دهد که در 12800 نمونه سراسری،
روحانی با 33.2 درصد
قالیباف 20.4 درصد
رئیسی 17.7 درصد
جهانگیری 1.9 درصد
میرسلیم 1.3 درصد
هاشمی طبا 0.5 درصد
همچنین آرای منفی اینطور نشان می دهد که
روحانی 28.5 درصد – میرسلیم 25.5 درصد- هاشمی طبا 24.7 درصد- رئیسی 21.3 درصد- قالیباف 20.6 درصد- جهانگیری 20.7 درصد است.
همچنین در دوقطبی رئیسی روحانی نسبت ها به ترتیب 34.8 و 46.3 درصد است
دوقطبی قالیباف روحانی نسبت ها 39.5 و 42.9 درصد است
دوقطبی رئیسی و قالیباف نسبت ها 32.7 و 34.9 درصد است.
مشارکت نیز حدود 64.7 درصد برآورد شده است. 23.3 درصد گفته اند شرکت نمی کنند.
 


کد مطلب: 470929

آدرس مطلب: http://alef.ir/vdcirua53t1ay32.cbct.html?470929

الف
  http://alef.ir