احمد آبادی و بی بی سی و زنگ خطر برای بسیج

سید یحیی صداقت

26 دی 1391 ساعت 0:10

اشاره: مطلبی که می خوانید از سری یادداشت های بینندگان الف است و انتشار آن الزاما به معنی تایید تمام یا بخشی از آن نیست. بینندگان الف می توانند با ارسال یادداشت خود، مطلب ذیل را تایید یا نقد کنند.


حمید رضا احمد آبادی را کم و بیش همه میشناسند، همان فردی که معروف است به آقای دوربینی۲، با این تفاوت که بر خلاف رقیبش، او در اکثر تجمعات با لباس مربوط به نهاد بسیج شرکت میکند و چفیه به گردن، خود را یک بسیجی دو آتشه میداند و از قضا در تمام تصاویر و فیلم ها در صفوف اول، نقش پر رنگی دارد.

شبکه فارسی زبان بی بی سی اخیرا گزارشی را از فردی به نام حمید رضا احمد آبادی به روی آنتن فرستاد و در این گزارش سعی کرد تا به مخاطبانش القا کند که احمد آبادی نماینده طیفی است که با نام بسیجیان و دانشجویان بی ترمز شناخته میشوند و عمده وظیفه آنها حضور برنامه ریزی شده در تظاهرات ها علیه افرادی است که با ولایت فقیه مشکل دارند و یا اجتماعات در جلوی سفارتخانه ها را سازماندهی میکنند.

اما این پایان ماجرا نبود، چرا که احمد آبادی در حالی که با خبرنگار بی بی سی مصاحبه میکرد اسیر ترفند های خبرنگار این شبکه شده بود، به طوری که سوالات را همسو با افکار این شبکه پاسخ میداد. احمد آبادی در مصاحبه با خبرنگار این شبکه، تجمعات در جلوی درب سفارتخانه ها را با هماهنگی قبلی میدانست و اعتقاد داشت که پلیس به هیچ وجه آنان را دستگیر نخواهد کرد و با واژه بچه های ما هستند به نوعی خبرنگار این شبکه را به سر ذوق می آورد.

ماجرا آنجا جالب تر شد که در مقابل پرسش رابطه با آمریکا و نحوه برخورد با سیاسیون و وضعیت حجاب دانشجویان دختر، طوری صحبت میکرد که از بسیج چهره ی خشن در افکار عمومی ترسیم میکرد و در حالی که خود را نماینده طیف بسیاری از بسیجیان میدانست در پاسخ گفت که رابطه با آمریکا خط قرمز این طیف از بسیجیان است و به هیچ وجه حاضر نیستند رابطه را برقرار کنند و به هیچ مرجعی هم اجازه تصمیم گیری در این مورد را نخواهند داد. و یا در جای دیگر صحبت های بسیار نامناسبی در ارتباط با وضعیت حجاب و برخورد با سیاسیون بیان کرد.

حال فارغ از این که احمد آبادی را نماینده گروه یا طیفی بدانیم یا نداینم این پرسش در اذهان عمومی ایجاد میشود که اگر احمدی آبادی نماینده گروه خاصی نیست چطور توانسته خود را نماینده یا عضو طیفی به نام دانشجویان بسیجی بنامد و این طور در فضای مجازی و اذهان عمومی برای خود اعتباری بسازد و تاکنون نه تنها برخوردی با او نشده بلکه از قضا یک پای ثابت تجمعاتی شده که معمولا طیف های دانشجویان بسیجی در برگزاری آن نقش پر رنگی دارند.

بها دادن به اینچنین افرادی از سوی شبکه ای مانند بی بی سی که مواضعش برای همگان ثابت شده است، یک نوع زنگ خطری است برای نهادی مانند بسیج، چرا که اگر قرار باشد هر فردی از فردا در اجتماعات بسیجیان شرکت کند و خود را بسیجی بنامد و بعد از انداختن یک چفیه به گردن و گرفتن چند عکس یادگاری به نام این نهاد اینچنین بی پروا به هموطنانش توهین کند و تابع هیچ مقرارتی نباشد، دیگر از فردا سنگ روی سنگ بند نخواهد شد، به جاست این نهاد نسبت به ورود افرادی با تفکرات اینچنینی به درون خود حساسیت بیشتری نشان دهد و جلوگیری کند تا اینچنین خوراک تبلیغاتی برای شبکه های آن ور آبی نسازد.


کد مطلب: 175818

آدرس مطلب: http://alef.ir/vdchzmnz623nq6d.tft2.html?175818

الف
  http://alef.ir