هاشمی‌طبا: اطلاعات صریحِ سیاسی و اجتماعی باید در اختیار مردم قرار گیرد

26 ارديبهشت 1396 ساعت 8:02


کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری گفت: لازم است که فضای مجازی داخل کشور فعال‌تر شده و اطلاعات صریح سیاسی و اجتماعی در اختیار مردم قرار دهد

به گزارش ایسنا، سیدمصطفی هاشمی طبا، کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری روز دوشنبه (25 اردیبهشت) در برنامه چهره به چهره رادیو معارف در رابطه با سند چشم‌انداز ۲۰ ساله کشور گفت: سند چشم‌انداز برای آموزش و پرورش رتبه یک و آموزش عالی رتبه دو قائل شده است.

وی ادامه داد: به نظر می رسد مجموعه نظام اجرایی و قانون‌گذاری کشور نتواند تمام این سند را در همه بخش‌ها اجرا کند. هاشمی‌طبا خاطرنشان کرد: آموزش و پرورش ما بخصوص در زمینه آموزش بسیار فعال است. در 12 سالی که من شاهد بودم، جز مسئله معیشت کارکنان آموزش و پرورش مسئله دیگری از سوی مسئولان این وزارت خانه در دولت مطرح نشد. به نظر می‌رسد در زمینه آموزش گام‌های خوبی برداشتیم، ولی متاسفانه مسئله تربیت در آموزش و پرورش ما کاملا مغفول مانده است.

وی درباره عملکرد شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: از ترکیب شورا به نظر نمی‌رسد که بتوانند حرکت فرهنگی جامع انجام دهند. وقتی شورایی تشکیل می‌شود و افرادی با قدرت‌های مختلف تشکیل می‌شوند و افراد مختلف‌البیان در آن حضور دارند، نمی‌تواند شکل مناسب را به خود بگیرد و به نظر من بیشتر جنبه سیاسی دارد.

هاشمی طبا ادامه داد: افراد صاحب منصب در متن شورا هستند و مسئولان فرهنگی و فرهیختگان در آن کمتر جای دارند و به نظر من ترکیب شورا باید ترکیب فر هنگی باشد.

این کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری همچنین درباره حوزه‌های علمیه خاطرنشان کرد: حوزه‌های علمیه باید چراغ راهنما باشند. دولت صلاحیت و امکان استفاده از حوزه‌های علمیه به نحوی خاص را ندارد و حوزه‌ها قائم به ذات هستند. وی ادامه داد:حوزه‌ها پیشرفت‌های خوبی داشتند و ضروری است که بتوانند خود را با جامعه وفق بدهند. برآیند حوزه‌های علمیه باید در کارهای اجرایی دولت نمود داشته باشد.

شورای عالی فضای مجازی موضوع دیگری بود که او در رابطه با آن تاکید کرد: فضای مجازی هم یک فرصت است و هم یک تهدید. شاید پس از مدتی مردم از این فضای مجازی خسته شوند. بزرگترین تهدید آن است که بسیار وقت‌گیر هستند و اطلاعات بسیار سطحی در اختیارشان می‌گذارد.

هاشمی‌طبا گفت: می‌توان فضای مجازی داخل کشور را فعال و تولیدات داخلی را افزایش دهند. اطلاعات دقیق و صریح سیاسی و اجتماعی در فضای مجازی قرار بدهند.

وی ادامه داد: در دانشگاه اسلامی می‌شود اساتید مسلمان و غیر مسلمان تدریس کنند دانشجویان آن معتقد باشند. نمی‌شود به دانشگاه یک رنگ خاص زد و گفت اسلامی شد.


کد مطلب: 472448

آدرس مطلب: http://alef.ir/vdcgtx9t7ak9ut4.rpra.html?472448

الف
  http://alef.ir