شش دلیل برتری گلکسی نوت ۸ بر آیفون ۷ پلاس

بخش دانش و فناوری الف،4 شهریور96

4 شهريور 1396 ساعت 11:54

در ادامه به بیان شش مورد از ویژگی‌های گلکسی نوت ۸ می‌پردازیم که می‌توانند باعث جذب کاربران گوشی‌های آیفون مخصوصا آیفون ۷ پلاس به این گوشی و بازگشت آبروی از دست‌رفته سامسونگ شوند.


به گزارش کلیک، انفجار گوشی‌های گلگسی نوت ۷ فاجعه بزرگی برای سامسونگ بود و باعث شد تعداد زیادی از طرفداران گوشی‌های سری گلگسی نوت سامسونگ به سمت استفاده از گوشی‌های آیفون و به خصوص آیفون ۷ پلاس گرایش پیدا کنند؛ اما امسال سامسونگ تمام تلاش خود را می‌کند تا آبروی از دست رفته خود را دوباره به دست آورد. هنوز مشخص نیست که آیا سامسونگ با عرضه گلکسی نوت ۸ می‌تواند به این هدف دست پیدا کند یا نه. ما در این مطلب به بررسی این موضوع نمی‌پردازیم، بلکه قصد داریم به بیان شش مورد از ویژگی‌های گلکسی نوت ۸ بپردازیم که باعث برتری این گوشی نسبت به گوشی‌های آیفون (مخصوصا آیفون ۷ پلاس) شده است و حتی می‌تواند باعث جذب کاربران گوشی‌های آیفون به سمت این گوشی شود. در ادامه با ما همراه باشید.

دوربین دوگانه بهتر

هر دو گوشی گلکسی نوت ۸ و آیفون ۷ پلاس دارای دوربین دوگانه هستند و دوربین هر دو گوشی دارای دو لنز دوازده مگاپیکسلی بوده که یکی از آن‌ها لنز معمولی با زاویه عادی و دیگری لنز تله‌فوتو با زاویه عریض است. در گلکسی نوت ۸ هر دو لنز دارای فناوری تثبیت تصویر اپتیکال (OIS) هستند که باعث می‌شود تصاویر حتی در هنگام استفاده از زوم دیجیتالی ۱۰ X هیچ لرزشی نداشته باشند. این در حالی است که در دوربین آیفون ۷ پلاس فقط لنز تله‌فوتو با زوم اپتیکال ۲ X مجهز به این فناوری است.

در ضمن دوربین هر دو گوشی قادر به گرفتن تصاویر پرتره هستند. این حالت در آیفون ۷ پلاس حالت portrait mode و در گلکسی نوت ۸ Live Focus نام دارد. در تصاویر پرتره پس‌زمینه تصویر تار شده و سوژه اصلی تصویر در فوکوس قرار می‌گیرد و به این صورت افکت عمق میدان به صورت مصنوعی و با تقلید از عملکرد دوربین‌های DSLR برای خلق این افکت، ایجاد می‌شود.

حالت Live Focus دو برتری نسبت به حالت portrait mode است. اول اینکه می‌توان میزان تاری پس‌‌زمینه تصاویر را با استفاده از یک نوار لغزان موجود در اپلیکیشن دوربین هم قبل از گرفتن و هم بعد از گرفتن آن‌ها، تغییر داد و دوم اینکه می‌توان با فعال کردن حالتی تحت‌عنوان Dual Capture، تصاویر پرتره را هم با لنز معمولی و هم با لنز تله‌فوتو با زوم ۲X گرفت؛ البته این حالت فقط در هنگام فعال بودن Live Focus قابل استفاده است و در حالت پیش‌فرض فعال است. در ضمن در گلکسی نوت ۸ می‌توان تصاویر پرتره را هم با پس‌زمینه تار گرفت و هم می‌توان آن‌ها را  ه صورت معمولی با زاویه عریض گرفت.

صفحه‌نمایش بهتر

صفحه‌نمایش‌های تمام گوشی‌های پرچمدار سامسونگ از کیفیت واقعا خوبی برخوردار هستند و نمایشگر گلکسی نوت ۸ نیز از این قائده مستثنی نیست. گلکسی نوت ۸ دارای صفحه‌نمایش ۶٫۳ اینچی Super AMOLED با وضوح QHD Plus و نسبت تصویر ۱۸٫۵:۹ است. در این صفحه‌نمایش رنگ سیاه کاملا غنی و عمیق نمایش داده می‌شوند؛ علاوه بر این رنگ‌های آن نیز از کیفیت خوبی برخوردار هستند و به خوبی اشباع شده‌اند و به رنگ‌های واقعی شباهت زیادی دارند؛ اما ویژگی اصلی صفحه‌نمایش گلکسی نوت ۸ که باعث برتری مطلق آن نسبت به صفحه‌نمایش آیفون ۷ پلاس می‌شود، فناوری HDR است.

در ویدیوهای HDR کنتراست در حد بسیار خوبی است و نقاط تیره تصویر کاملا تیره و نقاط روشن تصویر کاملا روشن نمایش داده می‌شود. در این ویدیوها رنگ سیاه کاملا عمیق است و رنگ سفید هم کاملا روشن نمایش داده می‌شود. به طور کلی می‌توان گفت که کیفیت‌ ویدیوهای HDR نسبت به ویدیوهای معمولی به میزان قابل توجهی بیشتر است و رنگ‌ها پویاتر و سرزنده‌تر به نظر می‌رسند.

قلم دیجیتالی S Pen

شاید با خود بگویید که یک قلم دیجیتالی نمی‌تواند باعث برتری یک گوشی شود؛ اما در مورد قلم دیجیتالی S Pen  گلکسی نوت ۸ قضیه کمی فرق می‌کند. قلم دیجیتالی این گوشی دارای ویژگی جدیدی به نام Live Message است که این امکان را برای کاربران فراهم می‌کند که حرکات قلم دیجیتالی خود را در قالب یک فایل GIF ثبت کنند و امکان ارسال آن نیز در اکثر اپلیکیشن‌های پیام‌رسان وجود دارد.

این قلم دیجیتالی از ۴۰۹۶ سطح فشار مختلف پشتیبانی می‌کند و نوک آن تنها ۰٫۷ میلی‌متر است که برای کشیدن نقاشی‌هایی با دقت بالا کاملا مناسب است. یکی دیگر از قابلیت‌های جالب این قلم، ترجمه یک جمله به صورت کامل است و برای ترجمه جمله فقط کافی است، آن را انتخاب کنید. در ضمن این قلم کاملا ضد آب است و برای یادداشت‌برداری در زیر آب هم می‌توانید با خیال راحت از آن استفاده کنید! اگر چه استفاده از صفحه‌نمایش با انگشتان بسیار راحت‌تر از قلم دیجیتالی است؛ اما این قلم می‌تواند ابزار خوبی برای نوشتن سریع متون و همچنین نقاشی‌های دقیق باشد.

فناوری شارژ  بی‌سیم سریع

طبق شایعات منتشر شده، آیفون ۸ از فناوری شارژ بی‌سیم برخوردار خواهد است؛ اما سامسونگ تاکنون چندین گوشی خود را با این فناوری عرضه کرده است. این فناوری در گلکسی نوت ۸ از عملکرد بسیار خوبی برخوردار است و سرعت آن در شارژ گوشی به اندازه شارژ سریع با کابل است. این فناوری قادر است گوشی را از صفر تا ۴۹ درصد تنها در مدت ۳۰ دقیقه شارژ کند. پرچم‌داران سامسونگ تنها گوشی‌های مجهز به فناوری شارژ بی‌سیم سریع هستند.

پشتیبانی از کارت‌حافظه

گلگسی نوت ۸ بر خلاف آیفون ۷ پلاس از کارت‌حافظه پشتیبانی می‌کند و می‌توان حافظه‌داخلی ۶۴ گیگابایتی آن را با استفاده از کارت‌حافظه ۲۵۶ گیگابایتی به ۳۲۰ گیگابایت ارتقا دارد. پشتیبانی از کارت‌حاظه دو مزیت دارد اول اینکه این کارت‌ها از قیمت نسبتا مناسبی برخوردار هستند و دوم اینکه زمانی که گوشی از کارت‌حافظه پشتیبانی کند، نیازی نیست برای خرید مدلی با حافظه‌داخلی بیشتر، پول بیشتری بپردازید؛ مخصوصا اگر نیازی به حافظه بیشتر نیازی نداشته باشید. از سوی دیگر ذخیره‌سازی تصاویر و فیلم‌های ۴K به حافظه زیادی دارد و کاربران می‌توانند با استفاده از کارت‌هایی با ظرفیت بالاتر، این نیاز را برطرف کنند.

کم بودن احتمال انفجار

سامسونگ پس از انفجار گوشی‌های گلگسی نوت ۷، تصمیم گرفت امنیت باتری گوشی‌های خود را طی هشت مرحله آزمایش کند و باتری‌ گوشی گلکسی اس ۸ و اس ۸ پلاس هم این آزمایشات هشت مرحله‌ای را پشت سر گذاشته است. باتری گلکسی نوت ۸ علاوه بر پشت سر گذاشتن آزمایشات هشت‌مرحله‌ای، توسط شرکتی به‌نام UL که در زمینه آزمایش باتری‌های جدید فعالیت دارد، نیز مورد آزمایش قرار گرفته است و حتی در یک آزمایش، باتری این گوشی به عمد سوراخ شده است تا کارشناسان از امنیت آن اطمینان کامل کسب کنند. در ضمن برای کسب اطمینان کامل از منفجر نشدن این گوشی، به جای باتری ۳۵۰۰ میلی‌آمپری مورد استفاده در گلکسی نوت ۷ و گلکسی اس ۸ پلاس، از باتری ۳۳۰۰ میلی‌آمپری در آن استفاده شده است؛ البته کاربران نباید نگران عمر باتری این گوشی باشد؛ زیرا با توجه به مصرف کم اسنپدراگون ۸۳۵ انتظار می‌رود بتوانید با یک بار شارژ گوشی، در حدود یک روز از آن استفاده کنید. با این تفاصیل نباید نگران انفجار جدیدترین گوشی سری گلکسی نوت باشید و می‌توانید با خیال راحت از آن استفاده کنید.


کد مطلب: 505487

آدرس مطلب: http://alef.ir/vdcg7n9nuak9zt4.rpra.html?505487

الف
  http://alef.ir