کواکبیان: طرح تحول سلامت دستاورد خوبی برای دولت یازدهم است

4 شهريور 1396 ساعت 12:41


نماینده مردم تهران در مجلس گفت: طرح تحول سلامت دستاورد خوبی برای دولت یازدهم است، اما باید این طرح آسیب‌شناسی و نقاط ضعف و قوت آن شناسایی شود.

به گزارش ایسنا، مصطفی کواکبیان در دومین همایش بزرگ شاخه پزشکان حزب مردم سالاری به مناسبت گرامیداشت روز پزشک با تبریک این روز و تقدیر و تشکر از پزشکان کشور گفت: همه جامعه به شما نیاز دارند. این افتخار برای شما وجود دارد که خدمتگزار مردم باشید.

نماینده مردم تهران در مجلس با تاکید بر حل اختلاف بوجود آمده میان وزارتخانه‌های رفاه و بهداشت بر سر مسائل بیمه‌ای اظهار داشت: باتوجه به رای خوبی که این دو وزیر در مجلس بدست آوردند انتظار این را داریم که  در دولت دوازدهم این مشکل حل شود و اختلاف به رسانه‌ها و سطح جامعه کشیده نشود. مردم  چه گناهی دارند که باید این اختلافات را تحمل کنند و به خاطر این اختلافات مشکلاتی را داشته باشند. در بعضی مواقع شاهد این هستیم که مطالبات داروخانه‌ها از سوی بیمه پرداخت نشده و حتی برخی از پزشکان بیمارستان‌های دولتی نیز از دولت طلب دارند. در این جا است که دولت و حتی شخص رییس جمهور باید دخالت و این مسئله  را حل کند.

این نماینده مجلس در ادامه به طرح تحول سلامت اشاره کرد و گفت: این طرح را دستاورد خوبی برای دولت یازدهم می‌بینم اما باید این طرح آسیب‌شناسی شود و نقاط ضعف و قوت آن شناسایی شود و فقط صرف تزریق پول به این طرح درست نیست و باید به جایی برسیم که نظام سلامت با تکیه بر درآمد پایدار و پزشکان کشور بدون  هیچ مشکلی بتوانند به مردم خدمت کنند.

کواکبیان در ادامه با اشاره به حضور پزشکان در سپهر سیاسی و  فقدان احزاب و تعریف رجل سیاسی در کشور تصریح کرد: ما در حزب مردم‌سالاری ۳۰ شاخه داریم که شاخه پزشکی یکی از آنها است. بسیاری از سیاست مداران پزشک بوده‌اند و نباید پزشکان از عرصه سیاست کشور دور باشند. یکی از مشکلات اساسی کشور جدی نگرفتن حزب است و اگر بگذارند ما به معنای واقعی کلمه در کشور حزب داشته باشیم راه برون رفت بسیاری از مشکلات پیدا می‌شد. زمانی که حزبی پیروز می‌شود و قدرت را به دست می‌گیرد حزب رقیب دولت سایه تشکیل می‌دهد و تمام حرکات آنها را رصد می‌کند.

وی ادامه داد: آقای بیطرف در مجلس رای اعتماد نمی‌گیرد و شخص دیگری به هرصورت وزیر می‌شود و جالب این است که به واسطه همین وزیر بودن در آینده هم احتمالا رجل سیاسی می‌شود زیرا ما در کشور تعریف درستی از رجل سیاسی نداریم. امیدواریم که در آینده احزاب بتوانند کشور را به صورت علمی، دقیق و تخصصی و با نظارت مردم اداره کنند.

علی نوبخت رییس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس نیز در این همایش با تبریک به مناسبت روز پزشک گفت: بعد از انقلاب پزشکان ما در چند برهه افتخار آفرینی کردند، در همان سال‌های اول تعدادی از پزشکان کشور را ترک کردند و به دلیل نبود پزشکان مجبور بودیم بیماران را به خارج از کشور بفرستیم ولی امروزه به حدی از خودکفایی رسیدیم که توریسم سلامت در کشور راه افتاده و بسیاری از بیماران از کشورهای دیگر برای درمان به ایران می‌آیند.

وی با اشاره به مشکلات پزشکان در زمان جنگ و همچنین لزوم آشنایی دانشجویان این رشته با فداکاری‌های پزشکان در آن زمان گفت: ما با کمک اعضای دیگر کمیسیون بهداشت موسسه‌ای را با نام بهداری رزمی دفاع مقدس تاسیس کردیم که ریاست آن را هم سردار فتحیان برعهده دارد، مصوبات خوبی را در این رابطه داشته‌ایم تا بتوانیم نسل جدید را با فداکاری‌های پزشکان در زمان جنگ آشنا کنیم.

نوبخت در ادامه گفت: اگر به هر دلیلی کشورهای دیگر جایگاه ابن سینا را گرامی می‌دارند وظیفه ما بزرگتر و مهمتر می‌شود و ما باید به دانشمندان دیگر نیز بنازیم و از آنها قدردانی کنیم و وزیر امور خارجه و فرهنگ ما باید به این موضوع حساس باشند.

وی افزود: جامعه پزشکی کشور در برهه خاصی قرار دارد و به تازگی وزیر بهداشت دور جدید فعالیت خود را آغاز کرده و تغییرات وسیعی در سطح دانشگاه‌ها اتخاذ کرده است و باتوجه به برنامه ششم توسعه مجلس حساسیت‌های زیادی را در بخش سلامت کشور به خرج داده است و باید به مرحله‌ای برسیم که مرد و زن و روستایی و شهری هیچ دغدغه‌ای برای بیماری از لحاظ امکانات نداشته باشند.

نوبخت با اشاره به موضوع نیروی انسانی در بخش سلامت گفت: ما در بحث نیروی انسانی هیچ کم و کسری را نداریم و امروزه پزشکان سالمی را در کشور داریم و فقط در موضوع تکنولوژی نیازمند هستیم. یکی دیگر از نهادهای مهم در امر نیروی انسانی سازمان نظام پزشکی کشور که روز جمعه تشکیل جلسه می‌دهد و هیات رییسه و رییس کل خود را انتخاب می‌کند.


کد مطلب: 505511

آدرس مطلب: http://alef.ir/vdcezn8nzjh87ni.b9bj.html?505511

الف
  http://alef.ir