دروغ های تکراری

امیر محمدی، ۲۱ اردیبهشت ۹۶

21 ارديبهشت 1396 ساعت 19:51



آقای روحانی از چند روز قبل لحن خود را تغییر داده است. همه بر این باورند که تغییر تاکتیک برای پیروزی در انتخابات ناشی از ترس و نگرانی است که بر آقای روحانی و تیم اش مستولی شده است.

به ایشان گفته اند اگر با همین دست فرمان بخواهید در رقابتها باشید قافیه را باخته اید. این نسخه کهنه از آرشیو اصلاح طلبان افراطی خارج و به دست روحانی داده شده است.

 روحانی امروز حرف هایی را می زند که اصلاح طلبان افراطی در سال ۷۶ برای زمین زدن ناطق نوری زدند. روحانی حرف هایی را می زند که در سال ۸۴ در رقابت احمدی نژاد – هاشمی بیان شد.

دروغ هایی که هیچ مرجع و واقعیت بیرونی ندارد. در آن سال ها گفتند اگر احمدی نژاد بیاید قبرستان ها را هم زنانه مردانه می کنند.

همان تاکتیک با اندکی تغییرات امروز به دوگانه جنگ و صلح، خفقان و آزادی – و... رسیده است.

ظاهرا آقای روحانی که نمی‌تواند از عملکرد ۴ ساله خود نانی (رایی) به کف آرد، امروز بر آن است تا به عصای پوسیده موسوی و کروبی تکیه کند، از حصر و غیر قانونی بودن آن سخن می گوید و دلش برای ربنای شجریان تنگ می‌شود.

خوب آقای روحانی عزیز شما که رئیس جمهور هستید و سوگند یاد کرده اید وفادار به قانون اساسی باشید چرا ۴ سال است درباره حصر سکوت کرده اید.

آیاشما با چند دهه سابقه  کار امنیتی در کشور و امروز به عنوان رئیس جمهور و رئیس شورا عالی امنیت ملی  از سازو کارها ی تصمیم گیری در کشور مطلع نیستید ؟ آیا شورای امنیت ملی در همین ایام  که شما ریاست آن را دارید هیچ تصمیمی برای برخی نامزدها نگرفته و ابلاغ نکرده است؟

مردم می پرسند  رییس جمهوری که نتواند یک مسأله‌ ای مانند حصر را حل کند آیا  می تواند از گرفتاری های بزرگ مردم گره‌گشایی کند؟

آقای روحانی بداند کسانی که امروز به او مشاوره می دهند همان کسانی هستند که در سال ۷۶ اعلام کردند با آمدن و انتخاب ناطق نوری جریان طالبان در ایران رشد پیدا می کند.

این جریان همان مجموعه ای است که" توهم پیروزی قطعی" را در ذهن میر حسین موسوی در سال ۸۸ نشاند و اجازه نداد آنان تسلیم رای مردم شوند و با تند کردن فضا آن همه خسارت در فتنه ۸۸ به کشور وارد شد.

آقای روحانی که به جای کلید تدبیر وامید امروز بر روی رقبای خود شمشیر کشیده است بداند مسئول عواقب ناشی از رفتار ها و شعار های افراطی است که خود آغاز گر آن بوده است .
 


کد مطلب: 471069

آدرس مطلب: http://alef.ir/vdcepz8eojh8f7i.b9bj.html?471069

الف
  http://alef.ir