کاهش خطر سکته مغزی با نوشیدن روزانه چای
6 مهر 1395 ساعت 11:33
نوشیدن چای، خطر بروز اتفاقات عروقی مغز، از جمله سکته مغزی را کاهش می دهد.
به گزارش واحد مرکزی خبر، محققان علوم پزشکی آمریکا با بررسی شش هزار و ۵۰۰ نفر که سن آنها بین ۴۴ تا ۸۴ سال بود و روزانه یک تا شش فنجان چای می نوشیدند، دریافتند خطر بروز حملات عروق مغزی همچون سکته مغزی، نزدیک به ۱۱ درصد در آنها کاهش نشان می داد.
کد مطلب: 396351
آدرس مطلب: http://alef.ir/vdcenp8xzjh8oxi.b9bj.html?396351