کاهش خطر سکته مغزی با نوشیدن روزانه چای

6 مهر 1395 ساعت 11:33


نوشیدن چای، خطر بروز اتفاقات عروقی مغز، از جمله سکته مغزی را کاهش می دهد.

به گزارش واحد مرکزی خبر، محققان علوم پزشکی آمریکا با بررسی شش هزار و ۵۰۰ نفر که سن آنها بین ۴۴ تا ۸۴ سال بود و روزانه یک تا شش فنجان چای می نوشیدند، دریافتند خطر بروز حملات عروق مغزی همچون سکته مغزی، نزدیک به ۱۱ درصد در آنها کاهش نشان می داد.


کد مطلب: 396351

آدرس مطلب: http://alef.ir/vdcenp8xzjh8oxi.b9bj.html?396351

الف
  http://alef.ir