صف کشی 130 ولایتی در ساختاری جدید/آینده فراکسیون ولایت تغییر کرد
27 مهر 1395 ساعت 17:25
یک عضو فراکسیون ولایت مجلس دهم از سازوکار جدید فراکسیون متبوع خود در مجلس خبر داد.
جبار کوچکی نژاد نماینده مردم رشت در گفتوگو با باشگاه خبرنگاران جوان، از ساختار جدید فراکسیون ولایت در مجلس خبر داد.
وی با بیان اینکه هئیت رئیسه و مجمع عمومی فراکسیون ولایت طی هفته آینده تشکیل جلسه خواهد داد، تاکید کرد: فرآیند ثبت نام جدید از نمایندگان در فراکسیون ولایت تقریبا به اتمام رسیده و در حال حاضر 130 نماینده برای حضور در این فراکسیون ثبت نام کردند.
وی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه آیا آقای لاریجانی در ساختار جدید فراکسیون ولایت حضور خواهد داشت یا خیر گفت: آقای لاریجانی در فرایند جدید فراکسیون ولایت حضور ندارد و هنوز دلیل اینکه چرا آقای لاریجانی در این فراکسیون حضور ندارند را نمیدانیم و شاید در آینده وی برای حضور در این فراکسیون ثبت نام کنند.
کوچکی نژاد در ادامه تصریح کرد: قالب جدید فراکسیون ولایت وابسته به کسی نیست و کاملا از بطن نمایندگان اصولگرا تشکیل شده است.
وی در ادامه درباره چرایی حضور نیافتن لاریجانی در این فراکسیون گفت: آقای لاریجانی ممکن است به نوعی بخواهند از دور دو فراکسیون نزدیک به خود را مدیریت کنند؛ یعنی شاید ائتلافی از دو فراکسیون شکل گیرد و وی بخواهد به این فراکسیونها کمک کند و چنین نظری برای ادامه کار فراکسیونی داشته باشد.
عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس در ادامه با اشاره به اینکه ما از حضور علی لاریجانی در ساختار جدید فراکسیون ولایت استقبال میکنیم، بیان داشت: آقای لاریجانی همواره تلاش داشتند که فراکسیونهای مجلس انشقاق پیدا نکند اما دوستان وی با تشکیل یک فراکسیون جدید به این انشقاق دامن زدند و به نوعی بدعهدی کردند.
کوچکی نژاد در ادامه در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه آیا میتوان گفت که فراکسیون ولایت در آینده بدون حضور آقای لاریجانی ادامه مسیر خواهد داد، تأکید کرد: معتقدم این اتفاق رخ خواهد داد.
وی در ادامه با بیان اینکه تشکیل فراکسیون سوم در مجلس شفاف سازی خطوط سیاسی پارلمان را ضرورت بخشید، اظهار داشت: با این وجود قطعا فراکسیون ولایت ریاست جدیدی به غیر از لاریجانی در آینده خواهد داشت.
کوچکی نژاد در ادامه در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه آیا این فراکسیون گزینههایی برای ریاست جدید خود دارد و یا خیر گفت: نیروهای زیادی برای ریاست این فراکسیون وجود دارد.
وی در ادامه در پاسخ به سوالی دیگری مبنی بر اینکه چه دلایلی باعث شد تا فراکسیون مجددا قالب خود را تغییر دهد، تأکید کرد: باید گفت که یکسری اختلافات از سوی برخی احزاب و گروههای سیاسی در زمان انتخابات و در انتخاب افراد وجود داشت که برخی از این موضوعات حتی از قم آغاز شد البته در ابتدای مجلس شاید همه تلاشها بر این بود که دیدگاهها نزدیک بهم باشد اما واقعا ما در ادامه راه دیدیم که بسیاری از نگاهها مثلا در موضوعاتی نظیر برجام، FATF و مبارزه با فساد متفاوت است و نهایتا اختلاف این دیدگاهها ما را به جایی رساند که در زمینه خطوط سیاسی شفافسازی کنیم.
کد مطلب: 403694
آدرس مطلب: http://alef.ir/vdcdns0ooyt0z96.2a2y.html?403694