اجرای مقررات خودروهای بی‌صدا برای مقابله با تصادف

26 آبان 1395 ساعت 9:15


دولت آمریکا مقرراتی که زدن بوق هشدار در سرعت حداکثر ۳۰ کیلومتر برای خودروهای بی‌صدایی مانند خودروهای برقی و هیبریدی اجباری می‌کند را نهایی کرد.

به گزارش ایسنا، مقررات مذکور به افزایش ایمنی عابران پیاده، دوچرخه سواران و نابینایان کمک می‌کند.

این مقررات که از سوی کنگره الزامی شده‌اند، خودروسازانی مانند تسلا موتورز، نیسان موتور و تویوتا موتور را ملزم می کنند تا سپتامبر سال ۲۰۱۹ به همه خودروها بوق هشدار اضافه کنند. وزارت حمل و نقل آمریکا انتظار دارد این مقررات تا سال ۲۰۲۰ از ۲۴۰۰ مورد صدمه جلوگیری کند و به حدود ۵۳۰ هزار مدل ۲۰۲۰ بوق هشدار افزوده شود.

دپارتمان ملی حمل و نقل آزادراه آمریکا اعلام کرد این مقررات سالانه حدود ۳۹ میلیون دلار برای صنعت خودرو هزینه خواهد داشت زیرا خودروسازان برای عمل به مقررات، باید بلندگوهای ضد آب در بیرون خودرو نصب کنند اما مزایای کاهش تصادفات، ۲۵۰ تا ۳۲۰ میلیون دلار در سال برآورد می شود.

این دپارتمان ارزیابی کرده است احتمال تصادف یک خودروی هیبریدی در مقایسه با یک خودروی بنزینی با یک عابرپیاده ۱۹ درصد بالاتر است. حدود ۱۲۵ هزار عابرپیاده و دوچرخه سوار سالانه مصدوم می شوند. این مقررات همچنین به افراد نابینا و دارای اختلال بینایی کمک می کند.

مقررات مذکور شامل خودروهای هیبریدی و برقی، شاسی بلندها، پیکاپها و اتوبوسها با وزن حداکثر ۱۰ هزار پوند (۴۵۳۵ کیلوگرم) برای جلوگیری از تصادف در تقاطع‌ها یا زمانی که خودروهای برقی دنده عقب می روند، خواهد بود.

دپارتمان ملی حمل و نقل آزادراه ابتدا پیشنهاد کرده بود این مقررات شامل همه خودروها شامل موتورسیکلتها و کامیونهای بزرگتر و اتوبوسها شود.

در سرعت بالاتر به بوق هشدار نیازی نیست زیرا عوامل دیگری مانند صدای تایر و باد، عابران پیاده را از نزدیک شدن خودرو مطلع می کند.

خودروسازان نگرانیهایی را نسبت به بوق هشدار مطرح کرده و گفته اند صدای این بوق بسیار بلند و پیچیده است. این مقررات حداقل صدای پایین را تعیین کرده اند اما مشخص نکرده اند چه صدایی باید پخش شود.

بر اساس گزارش رویترز، اتحاد تولیدکنندگان خودرو که یک گروه تجاری است، در بیانیه ای اعلام کرد برای خودروسازان مهم است که خودروهایشان را به بوقهای هشداری مجهز کنند که علاوه بر قابل تشخیص بودن، آزاردهنده نباشد.


کد مطلب: 414474

آدرس مطلب: http://alef.ir/vdcbzabaarhb8ap.uiur.html?414474

الف
  http://alef.ir