علم‌الهدی: آقایی که عمله فتنه بود می‌گوید آشتی ملی، یعنی چه؟

29 بهمن 1395 ساعت 15:20


امام جمعه مشهد گفت: ملت ایران به رغم برخی گلایه‌مندی از مسئولان برای دفاع از دین خود پای انقلاب ایستاده است.

آیت الله سید احمد علم الهدی در خطبه های نماز جمعه مشهد در حرم مطهر رضوی افزود: رهبر معظم انقلاب اخیرا در فرمایشات خود اعلام کردند که مردم از تبعیض، کم کاری و بی اعتنایی به مشکلات خود گلایه مند هستند.

وی اظهار کرد: با این حال کارشناسان اجتماعی و گزارشگران داخلی و خارجی شرکت مردم در راهپیمایی 22 بهمن امسال را 70 درصد بیشتر از سال گذشته ارزیابی کردند.

وی گفت: بسیاری از راهپیمایان امسال کسانی بودند که نه پیروزی انقلاب و نه هشت سال دفاع مقدس را دیده اند و در بستر نظام نیز با کاستی هایی روبرو شده اند. دلدادگی مردم به انقلاب اسلامی روز به روز شدیدتر می شود زیرا مردم به دین و اسلام علاقه دارند. ملت ایران ممکن است در سلایق سیاسی اختلاف نظر داشته باشند اما در دفاع از دین خود استوار و متحدند.

اهم سخنان آیت الله علم الهدی به نقل از خبرگزاری ها به شرح زیر است:
*جریانهای سیاسی و فرصت طلب که با نزدیک شدن به هر انتخاباتی گارد می گیرند باید بفهمند اگر بخواهند با زاویه داشتن با رهبری به عرصه وارد شوند مردم مشت به دهانشان می زنند.

* سیاسیون باید بدانند اگر ژست مصنوعی و مقوایی به خود بگیرند و در مقابل رای رهبری اعلام زاویه کنند جز ذلت و نفرت از مردم چیزی نخواهند دید. ملت ایران همان مردم 22 بهمن هستند ولی جریان فتنه که راهپیمایی 22 بهمن سال 88 را تحریم کرد، از مردم جدا هستند. عشق به خدا، ولایت فقیه و دین مردم را به خیابان می آورد و این مردم یک محور بیشتر ندارند که آن دین و خداست.

*تصور کشیدن سفره دین از زیر پای نسل سوم و چهارم انقلاب با ترویج فحشا و مفاسد، تصوری باطل و ناممکن است.

* امسال سال اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل می باشد و با توجه به اینکه یک ماه بیشتر از این سال باقی نمانده است، مسئولان باید گزارش عملکرد خود را در زمینه پرداختن به اقتصاد مقاومتی ارائه کنند.

* قبلاً بسیاری از مسائل فناوری‌هایمان مخصوصاً در صنعت نفت به‌وسیله خودمان اداره می‌شد اما الآن دیگران آن‌ها را اداره می‌کنند.

* مردم چه چیزی در این انقلاب می‌بینند که روزبه‌روز بیشتر وابسته می‌شوند؟ این مردم روزبه‌روز دل‌بستگی‌شان به انقلاب بیشتر می‌شود، مردم دین می‌خواهند، مردم به دینشان علاقه‌مند هستند.

* دین مردم در این انقلاب است و مردم برای دفاع از دینشان پای این انقلاب ایستاده‌اند، این مردم در این خواسته همه باهم یکی هستند، ممکن است مردم در سلایق و نظریات سیاسی اختلاف‌نظر داشته باشند و یا امثال بنده را نپسندند و نخواهند اما مردم دینشان را می‌خواهند و دین باعث پیوند مردم شده است و این مردم از هم جداشدنی نیستند.

* آقایی که عمله فتنه 88 بوده می‌گوید آشتی ملی، یعنی چی آشتی ملی؟ مگر ملت باهم قهرند؟ راهپیمایی 22 بهمن را ندیدید؟

* جریانی که پیروز انتخابات را نپذیرفت و به دنبال این بود که با سفارش اوباما و انگلیس و رسانه‌ها مردم را به خیابان بیاورند تا غربی‌ها بیایند برای انتخابات ما تکلیف تعیین کنند، مردم با این‌ها قهر کردند و از این‌ها متنفر شدند و در راهپیمایی 9 دی انزجار خود را اعلام کردند.

* مردم و رهبری 8 ماه صبوری کردند ولی دیدند روزبه‌روز جنگ این‌ها با نظام و انقلاب بیشتر می‌شود، این‌ها عددی نیستند که مردم با این‌ها آشتی کنند، به فرموده مقام معظم رهبری این‌ها قطره‌ای در دریای ملت هستند.

* مردم 22 بهمن هستند و این‌ها از 22 بهمن جدا هستند، این‌ها در سال 88 راهپیمایی 22 بهمن را تحریم کردند و 25 بهمن راهپیمایی برگزار کردند.

* مشکل ما این است که جریان‌های سیاسی خیال می‌کنند اگر عده اندکی برای آن‌ها کف و هورا زد و در اطرافشان بود این‌ها مردم هستند.

* دین در انقلاب و نظام یک مظهر بیشتر ندارد و آن ولایت‌فقیه و مقام معظم رهبری است، زیرا ملاک مشروعیت و دینی بودن نظام ایشان هستند.

* اگر تنفیذ مقام معظم رهبری نباشد، رئیس‌جمهوری حتی 90 درصد رأی مردم را هم بیاورد شرعی نیست.

* جریان‌های سیاسی حسابشان را در این نظام مشخص کنند، جریان‌های قدرت یاب و فرصت‌طلبی که هرگاه انتخاباتی نزدیک می‌شود گارد می‌گیرند، این را بفهمند که اگر با زاویه داشتن با رهبری بخواهند وارد عرصه شوند مردم مشت بر دهانشان می‌زنند.

* بنی‌صدر ملعون کجاست، همه‌جا عربده می‌کشید که 11 میلیون نفر به من رأی دادند، مردم ممکن است برای مصالح نظام به کسی رأی بدهند اما در اولین مرحله‌ای که احساس کنند با رهبری زاویه دارد، دشمن شماره یک او می‌شوند.* 9 دی 88 نشان داد بخش عظیمی از 13 میلیون نفری که به سران فتنه رأی داده بودند به صحنه آمدند و ابراز نفرت و برائت کردند.


کد مطلب: 446451

آدرس مطلب: http://alef.ir/vdcbs0ba8rhbaap.uiur.html?446451

الف
  http://alef.ir