بیماری خاصی در عراق شیوع ندارد

29 آبان 1395 ساعت 19:40


رئیس کمیته بهداشت و درمان اربعین هلال احمر با تاکید بر لزوم رعایت اصول بهداشتی توسط زائران اربعین گفت: در حال حاض بیماری خاصی در عراق شیوع ندارد.

پیر حسین کولیوند در گفتگو با مهر در نجف با اشاره به برگزاری جلساتی با مسئولین بهداشت و درمان نجف و مسئولین وزارت بهداشت در بغداد، اظهار کرد: خوشبختانه در این جلسات چند مورد ویژه برای رفاه حال زائران به طور جدی پیگیری شد که مورد موافقت نیز قرار گرفت.

وی با بیان اینکه در شبکه آبرسانی و لوله کشی آب از نجف تا کربلا مشکلاتی وجود داشت و میزان کلر آب از ساعت ۱۲ شب تا ۹ صبح کم می شد، افزود: با پیگیری ها و هماهنگی های انجام شده بلافاصله توانستیم از ایران کلر تهیه کنیم و این مشکل برطرف شد.

نظارت بر پخت غذاهای نذری

رئیس کمیته بهداشت و درمان اربعین هلال احمر با اشاره به اینکه مقرر شده است متخصصین ایران از مواکب عراقی بازدید و کنترل نظارت داشته باشند، گفت: کنترل تهیه، توزیع و پخت غذا به همراه مشاوره های تخصصی از طریق صدا وسیما و شبکه های مجازی عراق پخش خواهد شد.

وی با بیان اینکه جلسات مشترکی با مسئولین بهداشت شهر کربلا و نجف برگزار شده است، عنوان کرد: نماینده هایی در سه قرارگاه مشترک بین وزارت بهداشت عراق و ایران در شهر کربلا، نجف و کاظمین مستقر شده اند.

کولیوند با اشاره به اینکه مقرر شده است آمار تمام بیمارانی که در بیمارستان های عراقی بستری می شوند، داده شود، بیان داشت: این امر باعث می شود اگر بیماری واگیر و مشکوکی وجو داشت، بتوانیم کنترل و از شیوع آن جلوگیری کنیم.

وی با بیان اینکه تجزیه و تحلیل مراسم اربعین برای سال آینده در این جلسات مطرح شده است، گفت: همچنین مقرر شده است تعدادی ویزای مولتی پل برای تیم واکنش سریع آماده ایران توسط عراق صادر شود که هنوز عملیاتی نشده است.

راه اندازی ۸ بیمارستان صحرایی در عراق

رئیس کمیته بهداشت و درمان اربعین هلال احمر با اشاره به اینکه مردم از نحوه خدمات دهی از درمانگاه ها راضی بوده اند، افزود: در شهر کربلا علیرغم ازدحام جمعیت اما خدمت رسانی  بسیار خوب بوده است.

وی با بیان اینکه تا کنون بیماری خاصی شایع و گزارش نشده است، بیان کرد: با توجه به سردی هوا از پس فردا و احتمال ریزش باران در کشور عراق زائرین باید از لباس گرم استفاده کنند و در رعایت بهداشت فردی خود کوشا باشند.

کولیوند با اشاره به اینکه به هنگام ورود زائران به مرزها کسانی که دچار تب بالا و مشکلات تنفسی حاد هستند حتما به مراکز درمانی مراجعه کند، تاکید کرد: مردم به هیچ وجه خود درمانی نکنند.

وی با بیان اینکه از مرزها تا شهرهای اصلی که زائران می توانند استفاده کند هر یک کیلومتر یک آمبولانس وجود دارد، گفت: هشت بیمارستان صحرایی و ۴۰ درمانگاه صحرایی نیز در نظر گرفته شده است.

رئیس کمیته بهداشت و درمان اربعین هلال احمر ادامه داد: دستور خرید دارو به وفور داده شده و هیچ مشکلی برای کمبود دارو در کشور عراق وجود ندارد.


کد مطلب: 415626

آدرس مطلب: http://alef.ir/vdcb5sba0rhb80p.uiur.html?415626

الف
  http://alef.ir