خروجی نقد لاریجانی برای ما مناسب تر از موقعیت نسیه عارف است

2 خرداد 1394 ساعت 14:17


عضو شورای مرکزی حزب کارگزاران سازندگی می‌گوید:خروجی "نقد قابل اعتماد" جناب آقای لاریجانی احتمالا برای ما مناسب‌تر از "موقعیت نسیه و غیرنقد" آقای عارف است که نمی‌دانیم چه اتفاقی خواهد افتاد.

به گزارش تسنیم، محمدعلی عطریانفر عضو شورای مرکزی حزب کارگزاران سازندگی و از اعضای سابق حزب منحله مشارکت در گفت‌وگو با هفته‌نامه مثلث در پاسخ به سئوالی مبنی بر اینکه راجع به کمیته سیاسی صحبت کردید بعد از رفتن آقای محمد هاشمی مسئول این کمیته کیست؟ گفت: رئیس کمیته سیاسی آقای حسین مرعشی است که جایگزین آقای محمد هاشمی شده‌اند. اعضای کمیته هم متشکل از آقایان قوچانی، لیلاز، کرباسچی، مرعشی، امیراللهی، طاهرنژاد، نجفی و سرکارخانم فائزه هاشمی و بنده است. کمیته سیاسی الزاما باید از اعضای شورای مرکزی باشند.

وی در مورد پدرخواندگی هاشمی‌رفسنجانی برای حزب کارگزاران سازندگی نیز اظهار داشت: آقای هاشمی پدرخوانده کارگزاران نیست. البته پدرخوانده کارگزاران نیست اما اگر بگویند هم ایرادی ندارد.

عضو شورای مرکزی حزب کارگزاران سازندگی در پاسخ به سئوالی مبنی بر اینکه "شما می‌فرمایید آقای هاشمی پدرخوانده کارگزاران نیست اما اگر هم بگویند عیبی ندارد. سوالم به صورت واضح‌تر این است که حزب کارگزاران، حزب آقای هاشمی است؟" تصریح کرد: خیر، یک تصویر تاریخی غلط در ذهن برخی سیاسیون موافق و مخالف شکل گرفته، خیلی‌ها تصورشان این است که کارگزاران به توصیه آقای هاشمی رفسنجانی پا گرفت. در حالی که آقای هاشمی رفسنجانی مخالف تشکیل حزب کارگزاران بودند. موضوع از یک مشارکت اجتماعی در یک انتخابات شروع شد که احتمالا سابقه‌اش را می‌دانید. بعد آقایان قرارشان بر این بود که لیست مشترکی بدهند که نشد و نهایتا بیانیه‌ای صادر شد که می‌خواهیم تصویر جدیدی از سیاست‌ورزی در نحوه انتخاب نمایندگان پارلمان ایران ارائه دهیم. نسبت به موضوع واکنش تندی پیدا شد. به خصوص مجلسیان حس بدی پیدا کردند و مناقشه خدمت رهبری رفت. به رغم اینکه آقای هاشمی موافق با راه‌اندازی تشکلی نوپا نبودند، اما رهبری توصیه‌شان این بود که آقایان بروند و گروهی را مستقل تشکیل دهند و به رغم میل و نظر آقای هاشمی، نظر رهبری این بود.

عطریانفر در مورد نظر کارگزاران سازندگی برای انتخابات مجلس شورای اسلامی نیز گفت: ممکن است جناب آقای عارف هم در این تجربه شایستگی‌های خوبی داشته باشند اما اگر بخواهیم توجه‌مان را به تجربه‌های پیشین معطوف کنیم، خروجی "نقد قابل اعتماد" جناب آقای لاریجانی احتمالا برای ما مناسب‌تر از "موقعیت نسیه و غیرنقد" آقای عارف است که نمی‌دانیم چه اتفاقی خواهد افتاد.

وی همچنین در پاسخ به سئوالی مبنی بر اینکه به آقای ناطق نوری به عنوان رقیب نگاه می‌کنید؟ گفت: بله. برای رقابت دعوتشان می‌کنیم. اصلا بنا بر این نیست که از وجود جناب ناطق نوری کسی سوء استفاده کند یا ایشان را در صدر لیست اصلاح‌طلبان بنشانیم. در مقام مقایسه هم تصورمان بر این است که امروز آقای ناطق نوری در مجلس در آن موقعیت که مورد انتظار است کارکردش از جناب آقای لاریجانی هم پیوسته و مناسب‌تر باشد. اما این دو بزرگوار در یک زاویه نگاه می‌گنجند و در مقام رقیب از آنها نام برده می‌شود یک وقتی از حضور آقای لاریجانی در رقابت‌های انتخاباتی استقبال کردم و حتی توصیه کردم به دوستان همفکرمان در مجلس که اگر با ترکیبی مانند مجلس پنجم شکل بگیرد، از ریاست کسی مثل علی لاریجانی باید حمایت و او را تقویت کند.

عضو حزب کارگزاران سازندگی در مورد اخلاق سیاسی حسن روحانی و شباهتش با هاشمی‌رفسنجانی نیز در پاسخ به سئوالی مبنی بر اینکه منتقدان آقای روحانی معتقدند که ایشان کمی عصبانی به نظر می‌رسد. آیا ایشان از منظر مواجهه با منتقدانش شبیه هاشمی در دوران ریاست جمهوری‌اش شده است؟ تصریح کرد: یک تفاوتی دارد؛ عصبانیت آقای هاشمی از سر اعتقاد و از سر واکنش احساسی ایشان در گذشته بوده است. آنچه از آقای روحانی شاهد هستید، عصبانیت مدیریت رشده، ارادی و شرنگ تلخ و پاسخ دیپلماتیک و هدایت شده‌ای است که از سر تادیب نثار تندروهای بی انصاف می‌کند. عصبانیت ایشان از سر احساسات و واکنش غریزی و از کوره بدر شدن نیست.

وی با بیان اینکه کار روحانی می‌تواند اشتباه هم باشد، چون ارادی است، اظهار داشت: نمی‌توانیم بگوییم الزاما تمام واکنش‌ها درست است! خاستگاه این واکنش‌ها متفاوت است. مثل این می‌ماند که شما با من دعوایتان شود و درگیر شوید این درگیری شما به صورت طبیعی شما را به غریزه مقاومت و مقابله وا می‌دارد و من هم متقابلا همین‌طور. همدیگر را دفع می‌کنیم اما ممکن است شما با برادر کوچک‌تان دعوا کنید طبعا مدیریت شده او را دعوا می‌کنید و عریزی برخورد نمی‌کنید.


کد مطلب: 272363

آدرس مطلب: http://alef.ir/vdcaiunue49n0e1.k5k4.html?272363

الف
  http://alef.ir