تعریف دیپلماسی علم و فناوری در وزارت خارجه

16 مهر 1395 ساعت 18:23


معاون اروپا و آمریکا وزارت امور خارجه گفت: رویکرد وزارت امور خارجه تعامل است و بر این اساس برنامه دیپلماسی علم و فناوری در این وزارت خانه تعریف شده است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما ، مجید تخت روانچی در نشست سفرا و دیپلمات ها با معاون علمی و فناوری رئیس جمهور در تعریف دیپلماسی علم و فناوری در وزارت خارجهحاشیه نهمین نمایشگاه فناوری نانو در خصوص همکاری های علمی بعد از برجام افزود: در این دوران‌ فرصت مناسبی برای ایران و سایر کشورهاست که با یکدیگر همکاری های علمی داشته باشند.

وی گفت: بعد از توافق های هسته‌ای فرصت مناسبی برای تبادلات علمی و دانشگاهی در حوزه‌های مختلف پژوهشی ایجاد شده است.

تخت روانچی افزود: ایران دارای نیروی انسانی مستعد است که علاقه مند به حوزه‌های علم و فناوری است زیرا فرهنگ توجه به علم و پژوهش در کشور نهادینه شده است.

معاون اروپا و آمریکا وزارت امور خارجه گفت: سیاست وزارت امور خارجه ایجاد همکاری های علمی و پ‍‍ژوهشی با دیگر کشورها است.

وی تأکید کرد: پس از برجام شورای امنیت سازمان ملل تأکید کرده است که باید تغییرات بنیادی در فعالیت‌های صلح‌آمیز هسته‌ای ایران ایجاد شود.

تخت روانچی گفت: بر این اساس در برجام فصلی با عنوان فعالیت هسته‌ای صلح آمیز شروع شده است که بر اساس آن با کشورهایی چون روسیه و فرانسه فعالیت‌های هسته‌ای صلح آمیز و با کشور چین در زمینه آب سنگین اراک فعالیت‌ های تحقیقاتی را شروع کرده‌ایم.

معاون اروپا و آمریکا وزارت امور خارجه افزود: وظیفه‌ خود می‌دانیم که روند فعالیت مراکز علمی و تحقیقاتی را تسریع کنیم.

تخت روانچی گفت: نمایندگی‌های ایران در خارج از کشور در حوزه‌های تبادلات علمی و فناوری فعال شده است.

معاون اروپا و آمریکا وزارت امور خارجه در خصوص ظرفیت بالای تولید محصولات فناورانه در ایران تصریح کرد: وزارت امور خارجه تلاش می‌کند تا زمینه مناسبی برای صدور محصولات دانش بنیان فراهم کند.


کد مطلب: 399976

آدرس مطلب: http://alef.ir/vdca0onei49noo1.k5k4.html?399976

الف
  http://alef.ir